Az alábbi autók közül melyik ajánlanátok és miért? Nem tudom eldönteni, hogy melyik lenne a legjobb autó/motor párosítás. Mindenképp gázolajosat szeretnék venni.
Ezek közül gondolkodom valamelyiken:
Vw Golf VI 1.6/2.0 CR TDI
Opel Insignia / Insignia Tourer 2.0 160LE
Vw Passat B7 Variant 2.0 CR TDI
Audi A3 1.6/2.0 CR TDI
Audi A4 Avant 2.0 CR TDI
Skoda Octavia / Octavia kombi 1.6/2.0 CR TDI
Melyiket ajánlanátok és miért? Családi autónak szeretnénk, max 4 fő használná az autót.
Esetleg más típust ajánlanátok?
Igen, van nekik ez a terhes sánta csiga mozgásuk, de egy megfelelően erős motorral egyáltalán nem lomha a Zafira!
Egy barátomnak van egy 4-5 éves Zafirája, és azért tud menni. Bár egy másik ismerős alapmotoros Scenicje az tényleg olyan hogy mindent csinál csak nem megy. Főleg most egy picit meg lett pöckölgetve pár dolog a Zafira motortérben, és elég jól mozog.
De erre megint azt mondom hogy nem is arra vannak hogy lámpától-lámpáig, meg hogy nagyon emberkedj. Nagy családi dögök, amikbe a fél ház belefér, és ez a lényegük. Nem ezektől kell vezetési élményt várni.:D
Nem szeretnél kipróbálni egy 1.6-os Golfot?
Könnyebb autó, és annyira nem is tudod megpakolni mint az Octaviát. Szóval ha Octaviaban is megy, a Golfban mégjobban fog.
Mert ha megnézed, 2 literes erőforrással nem sok Golfot rendeltek.
Nem tűnik rossznak.
Én megnézném a helyedben!:)
Hát ki kell fogni, ennyi.:D
Mondjuk ha évi 10 000 km-nél kevesebbet mész, baromság a dízel. Főleg rövid távokon lehet nagyon meggyilkolni szerencsétleneket.
Egyik raktáros pl. egy Golf 5-tel jár, naponta 3 km oda, 3 vissza. Mióta itt dolgozik kb. 2 éve, elkezdett meghalni az addig kiváló kocsi..
Szóval dízelt csak hosszú utakra (legyen ideje elérni az üzemmeleg hőfokot) és nagy évi futásteljesítményre vegyél (10-de inkább 15 000+ km)!
Én is TSI Passatban gondolkozok, mert nagyon elegem van ebből a melóból, hogy naponta 100 kilométert megyek oda-vissza. Itt Pesten meg nem mennék óriási távokat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!