Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Az alábbi autók közül melyik...

Az alábbi autók közül melyik ajánlanátok és miért? Nem tudom eldönteni, hogy melyik lenne a legjobb autó/motor párosítás. Mindenképp gázolajosat szeretnék venni.

Figyelt kérdés

Ezek közül gondolkodom valamelyiken:

Vw Golf VI 1.6/2.0 CR TDI

Opel Insignia / Insignia Tourer 2.0 160LE

Vw Passat B7 Variant 2.0 CR TDI

Audi A3 1.6/2.0 CR TDI

Audi A4 Avant 2.0 CR TDI

Skoda Octavia / Octavia kombi 1.6/2.0 CR TDI

Melyiket ajánlanátok és miért? Családi autónak szeretnénk, max 4 fő használná az autót.

Esetleg más típust ajánlanátok?

2015. jan. 2. 01:37
❮❮ ... 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 ... ❯❯
 51/214 A kérdező kommentje:
Olyan nagyot nem szeretnék. :D Meg már nem is ott dolgozik apa.. :) Neki majd később akarunk egy Octavia kombit, vagy valami hasonlót, de az még későbbi téma.. :) Tourant is nézegettem, de olyan idegen, nagy, meg nem tudom... :S Opel Zafirát nézegettem még, de az sem.. Mindig is utáltam, hogy nagy, lomha.. :D
2015. jan. 10. 16:11
 52/214 anonim ***** válasza:

Igen, van nekik ez a terhes sánta csiga mozgásuk, de egy megfelelően erős motorral egyáltalán nem lomha a Zafira!

Egy barátomnak van egy 4-5 éves Zafirája, és azért tud menni. Bár egy másik ismerős alapmotoros Scenicje az tényleg olyan hogy mindent csinál csak nem megy. Főleg most egy picit meg lett pöckölgetve pár dolog a Zafira motortérben, és elég jól mozog.

De erre megint azt mondom hogy nem is arra vannak hogy lámpától-lámpáig, meg hogy nagyon emberkedj. Nagy családi dögök, amikbe a fél ház belefér, és ez a lényegük. Nem ezektől kell vezetési élményt várni.:D

2015. jan. 10. 16:46
 53/214 A kérdező kommentje:
Ez is a Golf mellett szól :D De nem tudom :/ 2.0TDI ritka belőle még világosszürkében is :( GTD lenne a legjobb, de az egyáltalán nem fér bele a költségvetésbe :S
2015. jan. 10. 18:20
 54/214 anonim ***** válasza:

Na és hozzájuk mit szólsz?

[link]

[link]

Mondjuk ez a kék számomra elég furi szín, max. átfóliáztatod.

2015. jan. 10. 19:22
 55/214 A kérdező kommentje:
Feketét egyáltalán nem szeretnék. A kék meg 110LE-s, mai nem sokkal erősebb az 1.6-nál. Mondjuk a kék színe nekem még tetszik is, bár a sötétszürke (ezüst) a favorit.
2015. jan. 10. 20:12
 56/214 anonim ***** válasza:

Nem szeretnél kipróbálni egy 1.6-os Golfot?

Könnyebb autó, és annyira nem is tudod megpakolni mint az Octaviát. Szóval ha Octaviaban is megy, a Golfban mégjobban fog.

Mert ha megnézed, 2 literes erőforrással nem sok Golfot rendeltek.

2015. jan. 10. 21:31
 57/214 A kérdező kommentje:
[link] Ezt nézegettem most, de kb 300km-re van.
2015. jan. 10. 23:11
 58/214 anonim ***** válasza:

Nem tűnik rossznak.

Én megnézném a helyedben!:)

2015. jan. 12. 13:00
 59/214 A kérdező kommentje:
Jaja, és épp azt néztem, hogy Turbobenzines társai sem olcsóbbak, sőt.... :D
2015. jan. 12. 18:56
 60/214 anonim ***** válasza:

Hát ki kell fogni, ennyi.:D

Mondjuk ha évi 10 000 km-nél kevesebbet mész, baromság a dízel. Főleg rövid távokon lehet nagyon meggyilkolni szerencsétleneket.

Egyik raktáros pl. egy Golf 5-tel jár, naponta 3 km oda, 3 vissza. Mióta itt dolgozik kb. 2 éve, elkezdett meghalni az addig kiváló kocsi..

Szóval dízelt csak hosszú utakra (legyen ideje elérni az üzemmeleg hőfokot) és nagy évi futásteljesítményre vegyél (10-de inkább 15 000+ km)!

Én is TSI Passatban gondolkozok, mert nagyon elegem van ebből a melóból, hogy naponta 100 kilométert megyek oda-vissza. Itt Pesten meg nem mennék óriási távokat.

2015. jan. 14. 00:23
❮❮ ... 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 ... ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!