Az alábbi autók közül melyik ajánlanátok és miért? Nem tudom eldönteni, hogy melyik lenne a legjobb autó/motor párosítás. Mindenképp gázolajosat szeretnék venni.
Ezek közül gondolkodom valamelyiken:
Vw Golf VI 1.6/2.0 CR TDI
Opel Insignia / Insignia Tourer 2.0 160LE
Vw Passat B7 Variant 2.0 CR TDI
Audi A3 1.6/2.0 CR TDI
Audi A4 Avant 2.0 CR TDI
Skoda Octavia / Octavia kombi 1.6/2.0 CR TDI
Melyiket ajánlanátok és miért? Családi autónak szeretnénk, max 4 fő használná az autót.
Esetleg más típust ajánlanátok?
Fogsz találni!:)
Csak idő kérdése, mikor fogod megtalálni. De addig meg szorgalmasan bújd a használtautós oldalakat.
Én is nézelődök Neked.
Egy-kétszázezer Forint mindig legyen félretéve, bármi van.
Én arra esküszök, hogy ha fel vagy rá készülve, akkor nyugodtan jöhetnek a meglepik.
Nekem ez a sötétszürke nagyon bejövős, ahhoz ragaszkodtam hogy cégautófehér ne legyen, mert nem bírom.
Valamint márkaszervízben azért nézesd át. Szerintem megéri az a 20-as egy későbbi nagyobb tételű javítás helyett.
Próbálok én is nézelődni.:)
Ja, értem, köszönöm :)
Az első törölt hirdetés,
Második belül nekem világos :(
A harmadikért elmennék, ha nem ócánkék lenne. Sajna a kék nem az én színem. soha, semmiben sem.
A negyediket én is néztem, érdeklődni fogok róla még.
Az ötödiknél pedig a fa szerű műanyag berakás nem tetszik, illetve a hátsó lököst javítani/cserélni kellene.
Most ezt nézegettem:
Csak mondjuk egy 2.0 Elegance jobb lenne, ülésfűréssel, könyöklővel, Navi nem annyira fontos, de egy 2din-es fejegység szimpi 2/4 el. ablakkal és tolatóradarral... :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!