Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Az alábbi autók közül melyik...

Az alábbi autók közül melyik ajánlanátok és miért? Nem tudom eldönteni, hogy melyik lenne a legjobb autó/motor párosítás. Mindenképp gázolajosat szeretnék venni.

Figyelt kérdés

Ezek közül gondolkodom valamelyiken:

Vw Golf VI 1.6/2.0 CR TDI

Opel Insignia / Insignia Tourer 2.0 160LE

Vw Passat B7 Variant 2.0 CR TDI

Audi A3 1.6/2.0 CR TDI

Audi A4 Avant 2.0 CR TDI

Skoda Octavia / Octavia kombi 1.6/2.0 CR TDI

Melyiket ajánlanátok és miért? Családi autónak szeretnénk, max 4 fő használná az autót.

Esetleg más típust ajánlanátok?

2015. jan. 2. 01:37
❮❮ ... 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 ... ❯❯
 91/214 A kérdező kommentje:
Én már nagyon szeretném. :D Remélem találok hamarosan egy megfelelőt :)
2015. jan. 23. 13:37
 92/214 anonim ***** válasza:

Fogsz találni!:)

Csak idő kérdése, mikor fogod megtalálni. De addig meg szorgalmasan bújd a használtautós oldalakat.

Én is nézelődök Neked.

2015. jan. 24. 14:24
 93/214 A kérdező kommentje:
Most valahogy úgy az AAA Autót találom korrektnek, azt írják 107 paramétert ellenőriznek az autón mielőtt átveszik... És erről készített dokumentumot elvileg odaadják. Még pár éve tesómék ott vásároltak, és minden hibáját elmondták az autónak. Mondjuk ha lehet én inkább világosszürkét szeretnék venni, aztán ha az nincs akkor bézs, esetleg sötétszürke. Jó lenne ilyen 2,8-3M körül találni, mert akkor átiratom nyugodtan, nagyszervíz, és akkor még marad pénz tankolni is :) Meg ha véletlenül közbejönne valami...
2015. jan. 24. 18:06
 94/214 anonim ***** válasza:

Egy-kétszázezer Forint mindig legyen félretéve, bármi van.

Én arra esküszök, hogy ha fel vagy rá készülve, akkor nyugodtan jöhetnek a meglepik.

Nekem ez a sötétszürke nagyon bejövős, ahhoz ragaszkodtam hogy cégautófehér ne legyen, mert nem bírom.

Valamint márkaszervízben azért nézesd át. Szerintem megéri az a 20-as egy későbbi nagyobb tételű javítás helyett.

Próbálok én is nézelődni.:)

2015. jan. 24. 20:02
 95/214 A kérdező kommentje:
Mindenképp át akarom nézetni :)
2015. jan. 24. 22:03
 96/214 A kérdező kommentje:

[link]

Találtam 1 ilyet. Erről mit gondolsz? :)

2015. jan. 26. 01:14
 97/214 A kérdező kommentje:
Ez már elkelt.... De azt írja, hogy hoznak be külföldről még és van még 1 ezüstjük, amit most hoztak. Érdemes külföldit venni, vagy a magyar sokkal jobb? Van valami hátránya? Minden papírt elintéznek ők, azt mondta.
2015. jan. 26. 15:32
 98/214 A kérdező kommentje:

[link]

ezen a linken még azt hiszem elérhető, ha érdekel.

2015. jan. 27. 02:16
 99/214 anonim ***** válasza:

Ne haragudj a késői reakcióért, elfoglalt vagyok mostanában.

Külföldit követhető előélettel megéri venni. Jobb minőségű utakon, jobb minőségű üzemanyaggal mennek, és többet, gyakrabban költenek rájuk mint itthoni társaikra.

Jó autónak tűnik!

Esetleg ezek?

[link]

[link]

[link]

[link]

[link]

2015. jan. 27. 18:57
 100/214 A kérdező kommentje:

Ja, értem, köszönöm :)

Az első törölt hirdetés,

Második belül nekem világos :(

A harmadikért elmennék, ha nem ócánkék lenne. Sajna a kék nem az én színem. soha, semmiben sem.

A negyediket én is néztem, érdeklődni fogok róla még.

Az ötödiknél pedig a fa szerű műanyag berakás nem tetszik, illetve a hátsó lököst javítani/cserélni kellene.

Most ezt nézegettem:

[link]

Csak mondjuk egy 2.0 Elegance jobb lenne, ülésfűréssel, könyöklővel, Navi nem annyira fontos, de egy 2din-es fejegység szimpi 2/4 el. ablakkal és tolatóradarral... :)

2015. jan. 27. 21:10
❮❮ ... 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 ... ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!