Az alábbi autók közül melyik ajánlanátok és miért? Nem tudom eldönteni, hogy melyik lenne a legjobb autó/motor párosítás. Mindenképp gázolajosat szeretnék venni.
Ezek közül gondolkodom valamelyiken:
Vw Golf VI 1.6/2.0 CR TDI
Opel Insignia / Insignia Tourer 2.0 160LE
Vw Passat B7 Variant 2.0 CR TDI
Audi A3 1.6/2.0 CR TDI
Audi A4 Avant 2.0 CR TDI
Skoda Octavia / Octavia kombi 1.6/2.0 CR TDI
Melyiket ajánlanátok és miért? Családi autónak szeretnénk, max 4 fő használná az autót.
Esetleg más típust ajánlanátok?
Holnap még körbenézek nappal az autóban, hátha sikerül MDI csatit találnom :D Vagy az is lehet, hogy benézek a Skodához, hátha nekik van valami jó ötletük. Nem nagyon akarom már első héten lebontani az egész középkonzolt :D
Egyébként meg van a középső rekeszben a fűtéskonzol alattiban egy Nokia töltő, amit sajna nem tudok használni, meg egy Bluetooth-os kihangosító, ami szintén Nokiás, de még nem próbáltam. :)
Jó lenne valahogyan a Nokia töltő helyére egy Micro USB töltő, csak ahhoz is szintén meg kéne bontani az egészet :/
De hát valamit valamiért :D
Egyébként ma néztem a rádiót mélyebben, egész szépen szólt múltkor hazafelé, aztán most láttam, hogy a basszus nem is volt ráadva :D Egész szépen szól ez a 8 hangszórós kivitel szerintem :) Legalábbis nekem megfelel.
Hát szerintem ott annyit mondanak, hogy szívesen belerakják Neked az MDI-t. Azért egy 100-asra számíts szerintem.
Nem rossz a gyári rendszer, de vannak sokkal jobbak is nála. Ha megfelel, akkor meg happy van, mert nem kell még sokszázezret belepumpálnod. Én a 2 hetes zsír új autón néztem végig ahogy szétszedik az ajtókat, a küszöböt, belső takaróelemeket, csomagtartót meg a középkonzolt, nem mondom hogy nem a sírás körülgetett..:D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!