Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Az alábbi autók közül melyik...

Az alábbi autók közül melyik ajánlanátok és miért? Nem tudom eldönteni, hogy melyik lenne a legjobb autó/motor párosítás. Mindenképp gázolajosat szeretnék venni.

Figyelt kérdés

Ezek közül gondolkodom valamelyiken:

Vw Golf VI 1.6/2.0 CR TDI

Opel Insignia / Insignia Tourer 2.0 160LE

Vw Passat B7 Variant 2.0 CR TDI

Audi A3 1.6/2.0 CR TDI

Audi A4 Avant 2.0 CR TDI

Skoda Octavia / Octavia kombi 1.6/2.0 CR TDI

Melyiket ajánlanátok és miért? Családi autónak szeretnénk, max 4 fő használná az autót.

Esetleg más típust ajánlanátok?

2015. jan. 2. 01:37
 201/214 A kérdező kommentje:

Egyébként ezt az USB témát nem lehet valahogy máshogy megoldani? Kicsit drágának tarom ezeket... :/

[link]

Itt találtam olcsóbban, ami egész türhető ár, de M.o.-ra nem küldik, illetve nincs pay pal-om :(

[link]

Meg találtam ilyet is, de gondolom ez nem jó hozzá

2015. febr. 12. 00:54
 202/214 anonim ***** válasza:

Esetleg privát üzenetben küldheted.

Ez az Ebayes is jó lehet, de nem ismerem a márkát, gondolom valami kínai gyöngyszem.

Ettől függetlenül lehet jó! De a Dension minőségi, magyar cucc, nyugodt szívvel ajánlom.

A kábel meg nem tudom hogy működhet.. De azt tudom hogy van ilyen gyári MDI csatlakozó, amibe becuppanthatod az AUX-ot és egy USB-t. Csak elég csúnya összegbe fáj. Lehet abba való ez, mert van valami speciális portos MDI is, hasonlóra emlékszem mint a csatlakozó.

2015. febr. 12. 16:37
 203/214 A kérdező kommentje:

Tényleg, ez eszembe sem jutott :) Mindjárt küldök linket ;)

https://www.youtube.com/watch?v=OKdxOXRcIZk

Egyébként a tied is így indul, hogy világít minden mint a karácsonyfán, aztán elalszik kb minden a motor ikonon kívül, majd ha beindítod, elalszik az is?

Meg az miért van hogy alapjáraton 700-800 a fordulat és ha berakom 1-be gáz nélkül és engedem fel sima úton a kuplungot felmegy 1000-re a fordulat? Ez gyárilag van így hogy kevesebbet fogyasszon? Ezt csak most figyeltem meg, remélem nem baj.

2015. febr. 12. 22:19
 204/214 A kérdező kommentje:

Ha letekersz a vége felé van pár BBS SPEEDLINE felnis kép, szerintem iszonyat szép....

[link]

2015. febr. 12. 22:41
 205/214 A kérdező kommentje:

hooppáá, rossz link :D

[link]

2015. febr. 12. 22:42
 206/214 A kérdező kommentje:
Így kár volt üzenetet is írnom, hogy nem lehet kommentet törölni...
2015. febr. 12. 22:46
 207/214 A kérdező kommentje:

egyébként most olvasgatom a rádió leírását...és ott ezt irja:

az egyik pontban h mdi bemeneten csatlakoztatott külső adathordozón található mp3, wma, ogg, aac fájlok lejátszhatók rádión

aztán alatta írja h azok a külső műsorforrások, melyek az mdi bemenetnél lettek csatlakoztatva NEM működtethetőek a rádión keresztül

Most akkor mi is van? Hogyan is van ez? :D Csak számomra értelmezhetetlen?

Ha vennék egy MDI - USB kábelt azzal működne pl egy pendrive? Vagy addig nem tudom meg, míg nem próbálom? :(

2015. febr. 13. 00:32
 208/214 A kérdező kommentje:

[link]

Találtam ilyet, ez korrekt áron van nagyon is. Magyar oldalon sajna nem találtam ilyen MDI kábelt, bár lehet én kerestem rosszul.

2015. febr. 13. 01:19
 209/214 A kérdező kommentje:
nem találtam a kesztyűtartómban MDI csatlakozót :( :( se a könyöklőben... :/
2015. febr. 13. 17:51
 210/214 anonim ***** válasza:

Igen, így indul. A check engine (az a sárga motor ikon) lámpának meg mindig célszerű elaludnia, mert ha nem akkor gáz van..:D

Azért van, mert a számítógép észleli hogy kezd leesni a fordulatszám (ugye mivel próbálsz elindulni) és ad neki egy kis gázt, hogy véletlenül se fulladjon le.

Szép felni, nagyon!:) Tetszik.

Mivel a külső műsorforrás az maga egy eszköz, ami ugye AUX-on vagy USB-n csatlakozik. Szóval az iPod-od vagy telefonod nehezen tudod vezérleni rajta keresztül.

Pendriveon is célszerű egy egyszerű mapparendszert létrehozni, ha szeretnéd mappákban külön rendezni a zenéket. Szóval külön vegyél egy kb. 8 gigás pendriveot, amire csak zenét pakolsz, rengeteg rámegy.

A 32-es, vagy nagyobb pendriveokat már nem szereti.

Sajnos nem tudom hogy jó-e hozzá. Mert külön MDI port kell hozzá szerintem, ami gyári extra.:S

Szóval marad amit néztünk.

2015. febr. 13. 19:35

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!