Az alábbi autók közül melyik ajánlanátok és miért? Nem tudom eldönteni, hogy melyik lenne a legjobb autó/motor párosítás. Mindenképp gázolajosat szeretnék venni.
Ezek közül gondolkodom valamelyiken:
Vw Golf VI 1.6/2.0 CR TDI
Opel Insignia / Insignia Tourer 2.0 160LE
Vw Passat B7 Variant 2.0 CR TDI
Audi A3 1.6/2.0 CR TDI
Audi A4 Avant 2.0 CR TDI
Skoda Octavia / Octavia kombi 1.6/2.0 CR TDI
Melyiket ajánlanátok és miért? Családi autónak szeretnénk, max 4 fő használná az autót.
Esetleg más típust ajánlanátok?
Gratulálok!:)
Melyiket vettétek meg végül?:)
205-össel többet fogyaszt, és közel sem annyira komfortos mint a 195. Amit nyersz a stabilitáson, duplája veszik el ezen a két dolgon. Szóval 195.
195-ös Michelin Alpin 5-ösök vannak az enyémen.
Rohadt drága gumik (kb. 30000 Ft/darab), de nagyon jók.
Abszolút megéri.
Nyári gumit meg majd megnézem neked ha hazaértem, de azok lehet 205-ösök.
Értem, köszi. Közben én is olvastam hogy télen latyakos úton a 195 jobb, mint a 205. Nyári gumikkal van most a kocsi, 195-össel, azok egész jó állapotúak, 30E km még simán van benne sztem, Michelin gumik...
Egyébként mi Hankook-ot néztünk, az van a miénken is már évek óta. Winter Icept RS W442-es.
A székesfehérvári "fix" árut vettük meg, sikerült alkudni egy átírás+teli tank árát. :)
Az előző tulajjal is beszéltünk már. Főként pályázott vele, Pestre járt fel, cégvezető volt, így szerintem jó kezekben volt az autó. Cím alapján Gugli Maps-on nézve még garázsa is van, és elmondása szerint garázsban tartotta :)
Na, akkor üdvözöllek, márkatárs!:D
Régen nekem is Hankookok voltak a kocsin. Egyszer történt hogy valami c típusú rejtett tartalékoknak megtetszett a gyári felniszett, szóval reggelre téglákon állt a kocsi..
Gyors körbetelefonálás, havernak van egy kerékszettje, csúcskategóriás Michelinekkel. Hát számomra ég és föld volt a kettő, azóta ilyeneken gurul a kocsi.
Szóval vegyél egy MINŐSÉGI kerékőrt. ;)
Csak tartsd a kocsiban a bitjét, mert elég gázos lesz egy kerékcserénél a dolog.:D
Köszi, én is üdvözöllek ;)
Miben jobb a Michelin? Ilyen nagy különbség lenne közte? :O
Remélem nekem nem lesz ilyen. Meg most am is acélfelni van alatta dísztárcsával... Nyárára gondoltam egy Dotz Mugello felniszettet alá 16-osba, bár nem tudom hogy meglesz-e. Vagy valami hasonló kinézetűre gondoltam. Szerinted? :)
Kerékőrön meg elgondolkodom, főleg ha meglesz az alufelni :P
Valahogy sokkal biztosabbnak, stabilabbnak, közvetlenebbnek éreztem az egész autót.
Lehet csak beképzeltem, de én Michelin gumiban még nem csalódtam.:)
A hideg kiráz a sok autóstól ahogy csúszkálnak a rommákopott/gagyi téligumin, az én kocsim meg mintha sínen menne. Persze észnél kell lenni, mert a leghiperszuperebb gumival is meg lehet csúszni, és a rutint semmilyen méregdrága gumi meg elektronika nem helyettesítheti, én is csúsztam már meg vele.
De úgy gondolom hogy megéri.
Fuu, hát nem tudom. Nekem a BBS felnik a nagy szerelmeim, de egy Octavia alatt elég idétlenül hatnának.
Ez a Mugello nem néz ki rosszul, de picit számomra csicsás hatása van, persze lehet nagyon feldobná a kocsit.
Nekem gyári alufelni van, tetszik.:)
Olcsóbb felninél, főleg acélfelninél nem létszükség, de ha méregdrága gumik feszülnek a méregdrága gyári, vagy márkás alufelniken, kötelező darab. Ezek se bombabiztosak, mert ki lehet őket nyitni. De 4 ember nem 5 perc alatt rakja téglára a verdát, hanem 15-20-30 percet elszórakoznak velük, addig meg pont rájuk tudod engedni a blökit, vagy kicsit kifejezni a nemtetszésed valami önvédelmi eszközzel.
Megvan, még ezt találtam múltkor, sztem nagyon adja:
Bár az enyém ezüst, és zöld dolgokon gondolkodom, hogy kap 1-2-t :P
Nem erre a pókhálós BBS-re gondoltam, de gyönyörű amúgy.
Nekem most ez van: [link]
Nyárra szeretném az új Octavia 3 felnijére lecserélni, mert lehet elhalasztom kicsit a Passat témát.
Szerintem eszméletlen jól néz ki ez a felni.
Hát szépek, valóban jól néznek ki.:)
Nekem a legvadabb tuningálmom az volt, hogy megkapja az RS első lökhárítóját, meg hátulra LED-es hátsó lámpa.
Meg kicseréltem a DRL, a beltéri, és a lábtér világítását LED-esre, nagyon jól néznek ki sötétben, és óriási fényük van.
Hmmm :D Valóban szépek az új felnik, de a mostani sem rossz :)
Egyébként nekem is ilyenek vannak tervbe, 1 szép alufelni, esetleg 1-2 led... :)
Meg 1 ilyen matricát szeretnék mindenképp:
Ezt szerintem a hátsó szélvédőre jobb vagy bal alulra ferdén fogom, ha eljutok odáig :D
Ja, már beszereztem egy zöld illatosítót és egy zöld jégkaparót is! :D :D Már csak egy zöld kulcstartó kell, meg meg meg...nemtudom, de zöld lesz! :D
Egyébként találkoztunk a tulajjal is, elmondott ő is elég sok mindent róla. Mondta hogy ha hallott valamit egyből vitte nézetni, meg amit csak lehetett garanciába kicseréltette, tehát elvileg nekem ezeket nem kell majd a közeljövőben cserélni remélhetőleg. Kb 90%-ban egyedül használta, úgy tervezte, hogy meghagyja a feleségének, mert keveset eszik, de azt mondta, hogy neki kisebb kell... Meg hát ő is úgy volt, hogy a cégbe vette, aztán azt mondta h nagyon megszerette, ezért szerette volna a feleségének. Nem tudom, hogy mi igaz ebből... De am 50 éves, rendesnek tűnik. Ja, és kb 70 kilogramm, ha a kezében tart egy vaságyat, emiatt is van ilyen szép állapotban az ülés is szerintem.
Amikor ugye odajött, látta az autót, mondta h de rég látta már... (2 hete max) :D Meg de rég hallotta a hangját, ilyenek... Sztem tényleg sajnálhatja, hogy meg kell válni tőle.
Nagyon bízom benne, hogy sokáig velünk lesz :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!