Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Az alábbi autók közül melyik...

Az alábbi autók közül melyik ajánlanátok és miért? Nem tudom eldönteni, hogy melyik lenne a legjobb autó/motor párosítás. Mindenképp gázolajosat szeretnék venni.

Figyelt kérdés

Ezek közül gondolkodom valamelyiken:

Vw Golf VI 1.6/2.0 CR TDI

Opel Insignia / Insignia Tourer 2.0 160LE

Vw Passat B7 Variant 2.0 CR TDI

Audi A3 1.6/2.0 CR TDI

Audi A4 Avant 2.0 CR TDI

Skoda Octavia / Octavia kombi 1.6/2.0 CR TDI

Melyiket ajánlanátok és miért? Családi autónak szeretnénk, max 4 fő használná az autót.

Esetleg más típust ajánlanátok?

2015. jan. 2. 01:37
❮❮ ... 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 ... ❯❯
 121/214 A kérdező kommentje:
benzinest nem nagyon szeretnék. Hát a Berlingo ugyan az kb mint a Kangoo :D :D
2015. jan. 29. 17:33
 122/214 A kérdező kommentje:

[link]

Nagy a dilemma.... Ez egy területi képviselőé volt elvileg, hosszútávon használta, azt mondák h nagyon szép állapotú, nem kopott semmi meg vigyázott rá, viszont 2 elem újra lett fújva valami meghúzásból vagy karcból eredendő sérülés miatt....

[link]

vagy van ez, ami egy lízinges céges autó volt, azt mondta az eladó h ősztől árulják, de december végén engedték le az árát, addig 3,7 milláért hirdették, az első meg a hátsó lököst fényezni kell, ugyanúgy 2 elem.....mint a másiknál, azt mondta amúgy h szép állapotú garantált km-es.. a hátsó lököst meg kutya karcolta szét, össze, vissza.....stb :D

Nem tudom melyik lenne jobb választás. Az első lehet tényleg szebb esztétikai állapotban van, de kisebb felszereltség, több km... meg az 1.6-os. Nem tudom, sztem elég lenne az is bőven, meg a fogyasztása is 5-6 liter ha odafigyelek kicsit.

2015. jan. 29. 19:59
 123/214 anonim ***** válasza:

Igen, ezért mondtam hogy a 2 francia vadállat :D

Hát látom nagyon felspanoltalak ezzel a 2 lityis Octaviaval.

Igazából a saját igényeiddel Te vagy tisztában.

De ha csak utazni és mászkálni kell, akkor az 1.6-os.

Ha kiismered, egy teletankkal elmész vele a világ végére..

És a kis francia után tuti olyan érzésed lesz mint aki versenyautóban ül.:D

De én mondjuk az autómmal élek, mindig megyek valahova, meg itt élem életem nagy részét. Szóval én igénylem a "prémiumot", meg hogy jól és komfortosan érezzem magam sok extrával.

Félre ne érts, nagyon de nagyon jó és kenyelmes családi autó!

Azért cserélem le a kis cseh dögöt egy Passatra, mert azért mégis egy nagyobb kategória.

2015. jan. 29. 20:42
 124/214 A kérdező kommentje:

Vadállat :D

Vezettem már Peugeot 307 - 1.6 HDI-t, 109 pacit, annak a gyorsulási adata rosszabb, mint a Skodáé, és az megfelelő volt számomra, meg meglepően jól is húzott, Francia gépből átülve... Ebből gondolom, hogy ez is megfelelne. Igazából munkába járós és családi autó lenne ez, arra sztem megfelel. Passat az tény h jobb, de nem tudom, valahogy ez szimpibb, aztán később lehet Passat lesz ebből nekem is :D Vagy Superb.

Naponta egyébként 1-2órát használnám, néha többet. Végülis bármilyen más autó nagy lépés a Renault után szerintem.

2015. jan. 29. 22:08
 125/214 A kérdező kommentje:
Egyébként szted az nem baj vagy baj hogy már volt fújva 1-2 elem, ami valószínűleg csak karc volt? Amiket kérdeztem elég sok mondta hogy már volt fújva....
2015. jan. 30. 01:06
 126/214 A kérdező kommentje:
Kezd már nagyon unalmas lenni... Ma kaptam még képeket az 1.6-osról, hát az első lökös szürke.... a jobb sárvédő + ajtó volt fújva az meg kb világoskék színű.....
2015. jan. 30. 13:08
 127/214 A kérdező kommentje:

[link]

Ennek is volt fényezve a jobb hátsó sárvédője már...

2015. jan. 30. 14:47
 128/214 A kérdező kommentje:
Elkelt a 2.0 faberakásos...
2015. jan. 30. 14:59
 129/214 anonim ***** válasza:

Ilyen autóknál ez előfordul.

Az a csoda ha nem találnál rajtuk karcot, meg ilyesmit.

Mondjuk én még szerencsésen megúsztam. *kop-kop*

Mondjuk arra figyelj, hogyha több elem volt fényezve, akkor keress árulkodó pontokat, hogy nehogy valami rommátört, összelegózott bontószökevényt sózzanak rád.

Ilyenek a különböző méretű hézagok, a nem gyárinak tűnő hegesztések, csálén álló dolgok.

Totálkáros autóknál még jellemző hogy rengeteg egységtől érkezik hibajel és egyebek, ezeket is ki kell olvastatni.

Passatot meg úgy vegyél/vegyetek, hogy ha valami gubanc van, 2-2,5x nagyobb számlát és költségeket kapsz kézbe, mint egy Octavianal. Meg ennyiért nagyon a kínálat alja van Passatból.

2015. jan. 30. 15:07
 130/214 anonim ***** válasza:

Hát nem mondom hogy lassú voltál.

De ez egy elég jó vételnek tűnt, amire szerintem rá kellett volna zakózni.

De mint írtad hogy napi kb. 1-2 órát használnád, így egy 1.6-os tökéletesen megteszi. Olyan túl nagy felszereltség se kell bele.

És közben egy fogyasztásbajnok autód lesz.

2015. jan. 30. 15:10
❮❮ ... 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 ... ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!