Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Az alábbi autók közül melyik...

Az alábbi autók közül melyik ajánlanátok és miért? Nem tudom eldönteni, hogy melyik lenne a legjobb autó/motor párosítás. Mindenképp gázolajosat szeretnék venni.

Figyelt kérdés

Ezek közül gondolkodom valamelyiken:

Vw Golf VI 1.6/2.0 CR TDI

Opel Insignia / Insignia Tourer 2.0 160LE

Vw Passat B7 Variant 2.0 CR TDI

Audi A3 1.6/2.0 CR TDI

Audi A4 Avant 2.0 CR TDI

Skoda Octavia / Octavia kombi 1.6/2.0 CR TDI

Melyiket ajánlanátok és miért? Családi autónak szeretnénk, max 4 fő használná az autót.

Esetleg más típust ajánlanátok?

2015. jan. 2. 01:37
❮❮ ... 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 ... ❯❯
 101/214 anonim ***** válasza:

Vasárnap keresgéltem neked pár Octaviat, és ami kilométer, ár meg 1-2 kép alapján szimpinek tűnt, lementettem. Szóval ne haragudj, nem részletesen néztem, és csak most jutottam el idáig hogy belinkeljem.

Az enyém kb. ilyen amit írtál, csak 1.6-os és nem navis egység, hanem alap. De azt az első egy hétben kicseréltem egy nagyon jó kis Pioneer egységre.

Mindegyikben alap a 2DIN (azaz nem is 2 DIN hanem VW szabvány, de kapható hozzá 2 DIN-es keret is) kivéve a full fapadban, ahol a rádió csak fele méretű, a másik fele egy kis fakk, ahová rakhatsz kisebb dolgokat.

2015. jan. 27. 21:33
 102/214 anonim ***** válasza:

Egyébként nekem bejön az a 2 literes faberakásos.

A fa berakás gusztustalan, de egy ismerősömnek karbon fólia van rajta, és eszméletlen jól néz ki.

A lökös meg annyira nem gáz. Ha rendben van a bódé.

2015. jan. 27. 21:36
 103/214 A kérdező kommentje:
Tudnál mutatni a karbonfóliásról képet esetleg? nagy segítség lenne :)
2015. jan. 27. 22:27
 104/214 A kérdező kommentje:

Próbáljam szerintetek ezt a faberakásosat megcélozni? Annyira nicns is messze meg mégiscsak egy kétliteres...Azt írja van rá 1 év gari, km sztem nagyon korrekt, ha valós... Utólag mondjuk lehet beépíteni tolatóradart, vagy sztetek felesleges? Mennyibe kerülne kb belerakni?

Ja, meg a pioneer fejegység hogy mutat benne? Ennyire gagyi a gyári? Gondolkodtam azon, hogy lehet rakok bele mélyládát meg másik 4 hangszórót. Ahhoz gondolom kifejezetten ajánlott egy szép zöld színű 2 din-es pioneer :D

2015. jan. 27. 22:33
 105/214 A kérdező kommentje:
Ja, meg azt a fa berakást ki lehet szedni, vagy egybe van a kárpittal, műszerfallal? Esetleg bontóba vagy utángyártottba nincs hozzá ezüstbe? :)
2015. jan. 27. 22:40
 106/214 A kérdező kommentje:
[link] Ilyen a beépítőkeret? :)
2015. jan. 27. 22:42
 107/214 anonim ***** válasza:

Ilyen: [link]

Szerintem elég király.

Tolatóradar szerintem nem nagy áldozat, ha tudsz parkolni. Én nem nagyon figyelem, de nem rossz ha van.

Nekem jól mutat benne a fejegység, elég komoly cucc. Nem is volt olcsó.

Bár ez a beépítőkeret nem mutat a legjobban, de nem egy óriási áldozat.

Nem azt mondanám, hogy gagyin szól. Kinek mi a szimpi. Én mindig zenét hallgatok vezetés közben, de ez a gyári rendszer nem esik jól a fülemnek. Így kicseréltettem, és került bele tisztességes hangszóró meg fejegység.

De elvileg pár dolgot a gyári fejegységén jelezne, ami nálam ugye nincs, így fogalmam sincs. De vannak típusspecifikus darabok, azokat ajánlom, az teljesen gyári szabvány. És a kerettel se kell szórakozni.

Nem tudom hogy ki lehet-e cserélni a betétet, de szerintem igen. Egyszer kapták szét a fél belsejét, amikor beszerelték az új hangrendszert. Hát nem mondom hogy jó érzés volt ezt látni egy egy hetes autón.

2015. jan. 27. 23:37
 108/214 A kérdező kommentje:

Hmm, nagyon mutatós ez a karbon fólia :O Nem is gondoltam volna.

Mondjuk én is láttam olyat, ami gyári alakú, az a trapéz forma, és a gyári kerettel tökéletes, az olyanok tetszenek nekem nagyon. Később lehet, hogy érdemes lenne olyanra kicserélni. Mondjuk az USB-t hiányolnám, az fix... :/ Én is mindig zenét hallgatok, és szeretem ha szépen szól, majd meglátjuk milyen lesz ebbe a gyári, aztán maximum cserélem...

Én mondjuk sose parkoltam még tolatóradarral. :D Nem is ültem még olyan autóba, amiben volt :D Max kereskedésben 1-2, vagy 10 percre... :)

Hátsó lökössel szted mit lehetne csinálni? Csere, vagy újrafújatni? Meg az első lökösön is mintha látnék hibákat. Bontóban szerinted lehet kapni ugyanilyen színű lökösöket, vagy hülyeség olyanra kicserélni?

2015. jan. 27. 23:50
 109/214 anonim ***** válasza:

Van egy okos kis szerkezet, amit a gyári fejegységgel, a gyári kábelköteggel használhatsz, és bárhova eldughatod. Tud olvasni USB-t meg SD kártyát, a fejegység CD-ként érzékeli a dolgot, de jól működik.

Amúgy arra hogy rádiót hallgass, bőven elég a gyári, de nálam rock zenénél és egyéb műfajoknál elég ingerszegény a rendszer.

A lökös csere baromság, ha a rakodóperemnél levő sérülésekre gondolsz.. Simán javítható.

2015. jan. 28. 16:03
 110/214 A kérdező kommentje:

Igen arra gondoltam. Meg lehet, hogy kutya csinálta volna azokat a karcolásokat? Vagy csak én képzelem túl a dolgokat? :D :D

Egyébként már láttam azt a kis szerkezetet, csak nem találtam valami olcsón olyat neten.

Ja, meg mennyivel fogyaszthat többet a 2.0 mint az 1.6? Meg az nem lehet, hogy ez PD TDI? :O Néztem az unix honlapján, hogy vajon milyen motorkódos lehet, vagy valami, de ott egyáltalán nem találtam ilyet... :/ 1Z5 az alvázszáma ugye ezeknek.... Meg amúgy a hasznaltauto.hu pl azt irja ennél, hogy városi fogyasztás 7,2... Találtam egy PDF fájlt, ami meg városira 6,2-t ír, a 4x4-esnél írja a 7,2-es értéket... Teljesen összezavarodtam. Sőt, ennél is más értékeket ír: [link]

2015. jan. 28. 17:12
❮❮ ... 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 ... ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!