Az alábbi autók közül melyik ajánlanátok és miért? Nem tudom eldönteni, hogy melyik lenne a legjobb autó/motor párosítás. Mindenképp gázolajosat szeretnék venni.
Ezek közül gondolkodom valamelyiken:
Vw Golf VI 1.6/2.0 CR TDI
Opel Insignia / Insignia Tourer 2.0 160LE
Vw Passat B7 Variant 2.0 CR TDI
Audi A3 1.6/2.0 CR TDI
Audi A4 Avant 2.0 CR TDI
Skoda Octavia / Octavia kombi 1.6/2.0 CR TDI
Melyiket ajánlanátok és miért? Családi autónak szeretnénk, max 4 fő használná az autót.
Esetleg más típust ajánlanátok?
Ez is igaz, főleg a családi autóknál. A flottákat cserélik csak x évente, a családoknál 4-5-6-sok évig szolgálnak.
De én anno 2 guruló pénznyelővel elvesztettem a bizalmam örökre a kereskedőkben, így én nem vennék.
Amúgy rosszul fogalmaztam, Weltauto, meg ilyesmi nagyobb cégek nem kockáztatnának szerintem 1-1 autóval, náluk nem kell (annyira) félni, persze azért oda kell figyelni.
Én arra gondoltam, hogy mondjuk egy ilyen autóudvarba be ne szabadulj, pl. Kispesten az Üllői tele van és volt ilyenekkel. Na onnan semmit, mert nálam és az ismerősi körömben sose volt jó vége egy-egy ilyen vételnek.
Sikerült találni?:)
Most ezt nézegettem, azt mondták h nem tudnak róla semmit, bizományiba van ott, kivonva a forgalomból, magánszemélyé, csak ők intézik... A magánszemély aki volt kp-ra vett tőlük új autót azért hagyta ott... Nem tudom, hogy milyen lehet. Azt mondta h nem karcmentes és korának megfelelő, meg hogy tizen egynéhány ezerért átvizsgálják bárkinek kérésre... Szerinted?
Hát nem tudom.
A képek alapján kulturált, szép tiszta.
Ilyen családi autóknál kb. az a gyanús, ha karcmentes.
Esetleg vagy kockáztattok, vagy bérelsz egy P-rendszámot.
Kb. 5 000 Ft egy napra, olyan autóra rakod fel amilyet te akarsz.
Google a barátod ha szeretnél többet megtudni.
Igen, ez az autóvásárlás sajnos ilyen..
Én is szerettem volna ajánlani a Dacia Lodgy-t, de drágább is, meg én annyira nem szimpatizálok vele.
HITELRE NE!!
Főleg a mostani helyzetben.. A hitelt hitelből fizetik, meg már nem tudnak mit kitalálni hogy kihúzzák a jónépet a kaksiból..
Valamint amire kinyögitek, az autó általában hulladékvas áron fog elkelni.
Rokonék Suzukijára a forintosításra valami +10-15 év futamidőt küldtek ki vagy mi. Addigra a most 9 éves csodakocsiból (tényleg jó kocsi!) már rég mosógép lesz, vagy tepsi.
Az a tiéd, ami a sajátod. Hülyeségnek hangzik, kollégám mondogatja sokszor. De van benne valami.
Hát nekem a Duster ami bejön.
A jelenlegi P-rendszámos helyzettel nem vagyok tisztában. Mivel rengetegen visszaéltek vele, most biztosan szigorítva lett.. De még mindig rengeteg P-s hirdetést látok pl. Racingbazáron, érdeklődj!:)
A hitelt meg felejtsd el, akkor is ha elhúzzák előtted a mézesmadzagot, hogy így fix THM meg csak eddig fizeted meg milyen olcsó, milyen jó. A madzag végén mindig ott van a f.@.sz.:/
Emlékezz csak a 2005-2008-as helyzetre, amikor boldog-boldogtalannak orrba-szájba osztogatták a hitelt, aztán a válság meg minden betett. És elértek a madzag végén lévő "kuksihoz", dőlt is be az összes hitel..
Ezt kerüld szerintem. De Te tudod, csak jót akarok.
Ki kell fogni!:)
Nem lehetetlen, de nem sok esélyed van rá hogy rögtön találj egy nagyon pöpec verdát.
Valamikor biztosan eladó lesz, de amíg nincs a ház előtt a Passat, nem szeretnék BKV-val rohangálni. Kérdés hogy mikor kezdik el értékesíteni itthon, és mennyit kell rá várni hogy leszállítsák.
De utána se biztos hogy piacra dobom, mivel egy rokonom hasonló helyzetben van mint te, nem talál jó családi autót 3-4 milla között. Csak ő régi B5-ös Passatot cserélne, mert sok a nyűgje. És nagyon kinézte az autóm, megígértem neki hogy ha még mindig aktuális lesz, akkor ő lesz az első akinek szólok.
Szerintem ez egy x hónap kérdése mire nekem új autóm lesz, ezért mondom. De mindenképpen szólok Neked, ha mégis eladnám.
Azért bízok benne hogy pár hónap alatt mindketten megtaláljátok a nektek tetsző autót.:D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!