Az alábbi autók közül melyik ajánlanátok és miért? Nem tudom eldönteni, hogy melyik lenne a legjobb autó/motor párosítás. Mindenképp gázolajosat szeretnék venni.
Ezek közül gondolkodom valamelyiken:
Vw Golf VI 1.6/2.0 CR TDI
Opel Insignia / Insignia Tourer 2.0 160LE
Vw Passat B7 Variant 2.0 CR TDI
Audi A3 1.6/2.0 CR TDI
Audi A4 Avant 2.0 CR TDI
Skoda Octavia / Octavia kombi 1.6/2.0 CR TDI
Melyiket ajánlanátok és miért? Családi autónak szeretnénk, max 4 fő használná az autót.
Esetleg más típust ajánlanátok?
Az ilyen hirdetéseket annyira bírom :D :D
"Megbizható 1.9 TDI mororral, 5l fogyasztás, nem összekeverendő a gyenge 1.6-os crtdi motorokkal."
Az 1.9 PD TDI mivel lenne erősebb a maga 105 lovacskájával? :D :D :D
De az álom Golfod nem egy családi autó. Négy embert és négy ember cuccát már nem igazán tudja elnyelni.
Voltam már pár VW talin és rengeteg Skoda, Seat van. Olyan gyönyörű tuningolt Octaviak vannak, hogy csorog a nyálad.
Az enyém ugyanilyen mint a linkelt kocsi, csak nem gyári felniszett van rajta, meg gondolom más felszereltség és motor. Mondjuk most gyári felni van, mert téli szetten gurul.
Amúgy sokan az új VW-kel is kinéznek, mert pár ember a Golf 4-ig tartja autónak a VW-ket.
Én egy B8-as Passatra cserélek, de még sajnos nincs is az országban.
Ha már mindenképpen családi és VW... Mit szólnál egy B6-os Passathoz?
Hát rendben, utolsó tippemet sütöm el.
Golf 6 Variant?
Bár szerintem eléggé elb*szott formaterv, de hátha Neked tetszik, Octavia méret.
Én sem vagyok egyszerű eset, nyugi.
Hát nem tudom. Ha tényleg nálad csak a Golf ami a "minden", és úgy érzed hogy nem lesz kicsi, akkor nyugodtan.
Egy kollégám 2 gyerekkel egy Matizt használ, és nem tervezi nagyobbra cserélni, esküszöm csodálom.
Én már nagyon várom a B8-as érkezését, reményeim szerint az első vásárlók között leszek.
Már most elkezdett lemenni a B7-esek ára, de szerintem az új széria annyira nem fogja lerántani az árát, mint ami anno a 6-osról 7-es szériára váltásnál zajlott. Nekem akkor űrhajónak tűnt a mostani széria a régihez képest.
Bár ez a 8-as is elég durvának néz ki, beleszerettem.:)
Már csak meg kell szereznem.
Mit szólnál egy pár éves Berlingohoz, vagy ilyesmihez?
És akkor a régi Kangoo praktikusságát is meg tudnátok tartani, és lenne egy nagyon jó családi autótok.
Nekem is volt 2 Berlingom a Skoda előtt, nagyon imádtam. Csak mondjuk az egyik egy régi fapad volt, amit utáltam meg imádtam is egyszerre, a másik már egy 2011-es majdnem full extra. Csak egy hókotró lebontotta a fél hátulját meg a baloldalát, szóval gtk. lett, így sürgősen kellett egy új autó. Volt mellette egy régi B5-ös Passatom, de már turbócsere meg minden kellett volna, így inkább gyorsan eladtam amíg nem kilóra tudom csak. Így került át a seggem a jelenlegi Skodába.
Én is örülök hogy segíthettem.:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!