Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Az alábbi autók közül melyik...

Az alábbi autók közül melyik ajánlanátok és miért? Nem tudom eldönteni, hogy melyik lenne a legjobb autó/motor párosítás. Mindenképp gázolajosat szeretnék venni.

Figyelt kérdés

Ezek közül gondolkodom valamelyiken:

Vw Golf VI 1.6/2.0 CR TDI

Opel Insignia / Insignia Tourer 2.0 160LE

Vw Passat B7 Variant 2.0 CR TDI

Audi A3 1.6/2.0 CR TDI

Audi A4 Avant 2.0 CR TDI

Skoda Octavia / Octavia kombi 1.6/2.0 CR TDI

Melyiket ajánlanátok és miért? Családi autónak szeretnénk, max 4 fő használná az autót.

Esetleg más típust ajánlanátok?

2015. jan. 2. 01:37
❮❮ 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... ❯❯
 41/214 A kérdező kommentje:

[link]

Az ilyen hirdetéseket annyira bírom :D :D

"Megbizható 1.9 TDI mororral, 5l fogyasztás, nem összekeverendő a gyenge 1.6-os crtdi motorokkal."

Az 1.9 PD TDI mivel lenne erősebb a maga 105 lovacskájával? :D :D :D

2015. jan. 9. 04:06
 42/214 anonim ***** válasza:

De az álom Golfod nem egy családi autó. Négy embert és négy ember cuccát már nem igazán tudja elnyelni.

Voltam már pár VW talin és rengeteg Skoda, Seat van. Olyan gyönyörű tuningolt Octaviak vannak, hogy csorog a nyálad.

Az enyém ugyanilyen mint a linkelt kocsi, csak nem gyári felniszett van rajta, meg gondolom más felszereltség és motor. Mondjuk most gyári felni van, mert téli szetten gurul.

Amúgy sokan az új VW-kel is kinéznek, mert pár ember a Golf 4-ig tartja autónak a VW-ket.

Én egy B8-as Passatra cserélek, de még sajnos nincs is az országban.

Ha már mindenképpen családi és VW... Mit szólnál egy B6-os Passathoz?

[link]

2015. jan. 9. 09:33
 43/214 A kérdező kommentje:
B6-tal az a baj, hogy az még az első generációs CR TDI és többet eszik én úgy tudom, meg nem tetszik a körlámpa :/
2015. jan. 9. 16:11
 44/214 anonim ***** válasza:

Hát rendben, utolsó tippemet sütöm el.

Golf 6 Variant?

Bár szerintem eléggé elb*szott formaterv, de hátha Neked tetszik, Octavia méret.

[link]

2015. jan. 9. 16:56
 45/214 A kérdező kommentje:
Abban is ültem már. Nekem se tetszik, főleg a hátulja :D Tényleg elb**tt... Elől meg beleülve oylan mintha sokkal kisebb lenne a szélvédő meg nemtudom, mintha egy Polo vagy Scirocco nagyságban ülnék... :/
2015. jan. 9. 17:52
 46/214 A kérdező kommentje:
Tudom, nagyon-nagyon-nagyon-nagyon nehéz eset vagyok :( Sajnálom :D Golf IV-el indult ez az egész történet... :D Azóta eltelt több mint 1 év, meg gyúlt egy kis pénz, és most itt tartok.. :D
2015. jan. 9. 17:53
 47/214 A kérdező kommentje:
Most azon gondolkodom, hogy lehet maradok a Golfnál, és ha valóban kicsi lesz (egyenlőre csak 3-an használnánk) akkor meg később, ha lesz pénz, kipótolom egy B7-re, 1-2év múlva már lesznek úgyis olcsóbban, ha bejönnek a B8-asok is M.o.-ra. Erről mit gondolsz? :)
2015. jan. 9. 22:58
 48/214 anonim ***** válasza:

Én sem vagyok egyszerű eset, nyugi.

Hát nem tudom. Ha tényleg nálad csak a Golf ami a "minden", és úgy érzed hogy nem lesz kicsi, akkor nyugodtan.

Egy kollégám 2 gyerekkel egy Matizt használ, és nem tervezi nagyobbra cserélni, esküszöm csodálom.

Én már nagyon várom a B8-as érkezését, reményeim szerint az első vásárlók között leszek.

Már most elkezdett lemenni a B7-esek ára, de szerintem az új széria annyira nem fogja lerántani az árát, mint ami anno a 6-osról 7-es szériára váltásnál zajlott. Nekem akkor űrhajónak tűnt a mostani széria a régihez képest.

Bár ez a 8-as is elég durvának néz ki, beleszerettem.:)

Már csak meg kell szereznem.

2015. jan. 9. 23:55
 49/214 A kérdező kommentje:
Mi 3-an vagyunk a szüleimmel. Most Renault Kangoo van, de ez apa miatt kellett régen, mert saját kertészetünk volt, és a cuccokat valamibe hozni-vinni kellett.... Többnyire munkábahasználni járnám, meg ha valami közös program van a családdal, akkor ezzel lenne, nem a lassan 15 éves Kangooval :) Azért csak biztonságosabb egy újabb autó, meg talán megbízhatóbb is. Arról nem is beszélve, hogy a Kangooba még klíma sincs. Igazából szerintem nagyjából elég, aztán majd meglátom... Komolyabb barátnő még nincs, meg egyenlőre picibaba sem várható, így még nem jön a gyereküléses, babakocsis időszak... Mire az jön, lehet lecserélem egy B7 variantra, vagy B8 variant :D Majd kiderül még, hogy mikor lesz ez :) Egyébként nagyon örülök hogy ilyen rendes vagy, és hogy így elbeszélgetünk :)
2015. jan. 10. 02:16
 50/214 anonim ***** válasza:

Mit szólnál egy pár éves Berlingohoz, vagy ilyesmihez?

És akkor a régi Kangoo praktikusságát is meg tudnátok tartani, és lenne egy nagyon jó családi autótok.

Nekem is volt 2 Berlingom a Skoda előtt, nagyon imádtam. Csak mondjuk az egyik egy régi fapad volt, amit utáltam meg imádtam is egyszerre, a másik már egy 2011-es majdnem full extra. Csak egy hókotró lebontotta a fél hátulját meg a baloldalát, szóval gtk. lett, így sürgősen kellett egy új autó. Volt mellette egy régi B5-ös Passatom, de már turbócsere meg minden kellett volna, így inkább gyorsan eladtam amíg nem kilóra tudom csak. Így került át a seggem a jelenlegi Skodába.

Én is örülök hogy segíthettem.:)

2015. jan. 10. 10:56
❮❮ 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!