Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Az alábbi autók közül melyik...

Az alábbi autók közül melyik ajánlanátok és miért? Nem tudom eldönteni, hogy melyik lenne a legjobb autó/motor párosítás. Mindenképp gázolajosat szeretnék venni.

Figyelt kérdés

Ezek közül gondolkodom valamelyiken:

Vw Golf VI 1.6/2.0 CR TDI

Opel Insignia / Insignia Tourer 2.0 160LE

Vw Passat B7 Variant 2.0 CR TDI

Audi A3 1.6/2.0 CR TDI

Audi A4 Avant 2.0 CR TDI

Skoda Octavia / Octavia kombi 1.6/2.0 CR TDI

Melyiket ajánlanátok és miért? Családi autónak szeretnénk, max 4 fő használná az autót.

Esetleg más típust ajánlanátok?

2015. jan. 2. 01:37
❮❮ ... 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 ... ❯❯
 61/214 A kérdező kommentje:
Hát, évi 20-30e simán meglenne... :)
2015. jan. 14. 00:57
 62/214 anonim ***** válasza:

Ja, akkor nem szóltam.:)

Sajnos nekem több is megvan.. Imádok vezetni, csak gondolom te is tudod hogy más amikor élményautókázol, meg más amikor munkából kifolyólag mész. És megint más amikor megkülönböztetővel mész, át kell szellemülni. És éppen berombolsz mondjuk egy Üllői-Körút kereszteződésbe, ahol néha lepereg az életed, amikor nagyon jön a busz, vagy a paraszt állatja azért is még átmegy előtted, vagy csóri kezdő azt se tudja hogy hova kapjon amikor meglát a tükörben. Na az még veszélyesebb mint a bunkó, mert ha bepánikol, és elédrántja a kormányt vagy valami, akkor véged van.

Nem beszélve arról hogyha nem vagy észnél, egy vonulás alkalmával 15 embert és 5 kocsit alaphangon elüthetnél és rommátörhetnél.

Szóval sokszor már nyűg az egész vezetés.

De nem fárasztalak a sok sztorival, remélem sok örömed leled/lelitek az új kocsiban!:)

2015. jan. 14. 11:22
 63/214 A kérdező kommentje:
Nem fárasztasz, öröm itt beszélgetni teljesen ismeretlenekke, és új sztorikat is hallani :)
2015. jan. 14. 16:58
 64/214 A kérdező kommentje:

[link]

Ennek lehet valami baja, vagy miért ilyen olcsó? :O :O :O

2015. jan. 15. 23:19
 65/214 anonim ***** válasza:

A hirdetés rossz magyarsággal, gondolom fordítóval íródott, ez látszik rajta. Valamint nem tudom hogy észrevetted-e, de tavaly előtt novemberban lett feladva.

Ha jól nézem ez egy full-full Golf egy nem is pici motorral, maximum akkor adnák ennyiért ha kifli formában lenne, vagy nem lenne meg az autó fél oldala..

Valamint a yahoo-s e-mail is gyanús, és a képek is láthatóan nem itthon készültek.

De lehet tévedek, bocsáss meg ha hülyeség amit beszélek.

2015. jan. 16. 15:22
 66/214 A kérdező kommentje:
Az alacsony ár és a yahoo nekem is feltűnt. A többi meg így, hogy írtad.
2015. jan. 16. 17:58
 67/214 A kérdező kommentje:

Ha esetleg valaki követte, akkor tudni fogja... :D

Felhívtuk, mint kiderült a festékvastagság több a motorháztetőn meg az ajtón, hátsó sárvédőn... így nem néztem már meg személyesen.. DE legalább nagyon nagyon korrekt volt az eladó.

[link]

2015. jan. 17. 16:12
 68/214 anonim ***** válasza:

Így is kell ezt!:)

Korrekt ember.

Néztetek még valami más autót?

2015. jan. 17. 18:18
 69/214 A kérdező kommentje:

[link] aha :D

[link]

Csak nem tudom... olyan fura sok írja h magyar érvényes okmányokkal, és a szélvédőn nincs matrica... :S 2004óta úgy tudom kötelező..

2015. jan. 18. 00:03
 70/214 anonim ***** válasza:

Tetszetős mindkét kocsi!:D

Bár az az alap Golf.. Hát nem tudom, én nem választanék olyat.

Most hogy mondod, nekem is furik a matricák. De ha megnézed, a háttérben a szalonban álló többi kocsinak sincs matricája.

Szerintem a Skodára nézzetek rá!:)

Tulaj mit mond?

2015. jan. 18. 14:36
❮❮ ... 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 ... ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!