Az alábbi autók közül melyik ajánlanátok és miért? Nem tudom eldönteni, hogy melyik lenne a legjobb autó/motor párosítás. Mindenképp gázolajosat szeretnék venni.
Ezek közül gondolkodom valamelyiken:
Vw Golf VI 1.6/2.0 CR TDI
Opel Insignia / Insignia Tourer 2.0 160LE
Vw Passat B7 Variant 2.0 CR TDI
Audi A3 1.6/2.0 CR TDI
Audi A4 Avant 2.0 CR TDI
Skoda Octavia / Octavia kombi 1.6/2.0 CR TDI
Melyiket ajánlanátok és miért? Családi autónak szeretnénk, max 4 fő használná az autót.
Esetleg más típust ajánlanátok?
Na, örülök hogy így döntöttél.
Plusz ha megnézed egy Golf drágább mint egy jobban felszerelt Octavia..
Nem muszáj csak 1.6-ost nézegetni, a 2.0 litereset ajánlom.
Csak ha találsz egy nagyon jó 1.6-ot, ott ne hagyd!
Nem rossz motor.
12 mp körül van 100-on.
Nem versenyautó, de nem is annak lett teremtve.
De attól a 4 decitől sem fog megtáltosodni, szóval a 2.0 se egy csodamotor.
Lemértem neked:
Próbáltam átlagosan vezetni, de mindig elfelejtettem, és akkor jutott eszembe, amikor jól meg volt pakolva a dög, így 6,5 körüli fogyasztást mértem vegyesben, ami szerintem enyhén szólva is qrvajó.
Városban kb. 7-7,5 liter, pályán 5.
Városban nagyon jól érzi magát, de pályán se kell megijedni, megy.
190 a vége.
A fel-le váltást is jelzi, amire érdemes figyelned, sokat lehet vele spórolni.
Kaptam az Octavia-ról állapotfelmérő lapot....hát.. nem győzött meg... :(
első ülés ki van ülve, kuplung magasan fog, ajtókárpit sérült, váltógomb, kormány kopott.. első ajtó fújva volt... hátul is a csomagtér koszos, meg 1-2 fül törött, hátsó lökhárítót fújni kéne.... így ennyi elég is azt hiszem erről...ajjj
Hát ebben se 133 000 van szerintem..
Az ülést ennyi idő (km) alatt nem lehet kiülni.
A kormány kopása sajnos átlagos.
A többi meg esztétika kérdése. Mondjuk retkes csomagtartó és letört patentok/fülek és fent fogó kuplung előfordulnak, de a tulajt és a hozzáállását minősíti.
Keress mást, ez nem olyan autó aminél le kell ragadni mert ritka és még így hibákkal is kapós ajánlat. Tele van velük a piac.
Sok sikert!:)
Köszi, most érdeklődtem még 1 másikról a weltautónál, meg az aaa autónál is találtam octaviakat, nekik is írtam.. Holnap kiderül. Ez így sajna felejtős...
weltautónál amit találtam, kisebb felszereltség, idősebb 1 évvel, úgyhogy bízom benne, hogy mivel ugyan ilyen árban van, jobb állapotú.... :) No meg nem pesti. Valamiért sztem Pesten mindenféle sz*rt is eladnak. Persze vannak jók... De ez is mint kiderült, egy autókölcsönzőé volt, aki a második tulaj, úgyhogy valami nem okés az autóval sztem... De mindegy is. Én is amúgy olyan 200-250ezer km-re tippelek így ezek alapján. Főleg, hogy NEM a Skodában volt vezetve a szervízkönyv... Az gyanús nekem.
Mondjuk ez szerintem sztereotípia, de mondjuk városban tényleg kockázatosabb autókázni.
Ennél kisebb felszereltséget már nem néznék, bár nem tudom mik az igényeid.
Az alap Skoda sem fadapados, de szerintem egy ilyen kategóriájú autóban már illik 1-2 dolognak meglennie.
Az enyém is Elegance néhány extrával, mert ez volt raktáron. De mondjuk én az első hétben kidobtam a gyári fejegységet és hangszórókat. Az én fülemnek nagyon nem jött be, és sokat hallgatok zenét. Szóval kapott egy Pioneer érintőképernyős fejegységet, egy beszerelőkerettel, meg valami spécibb hangszórókat.
Mondjuk a sors keze hogy ma reggel adta meg magát a fejegység, szóval 15 perce pattintottam vissza a gyárit. Amíg nem sikerül kicserélni..
Valamint a Weltauto, ilyesmi nagyobb kereskedőket sem szeretem. Én magánembertől vennék.
Egyébként ezeknél vannak flottaautók, a 2012-13-as autók most érettek meg kb. a flottacserére. Szakszervízben szervízelt, követhető állapotú kocsik, nem kell tőlük félni. De persze az állapotfelmérés javasolt, mert sok paraszt úgy fogja fel hogy úgyse az övé, lehet gyilkolni..
Érdeklődj róluk.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!