Az alábbi autók közül melyik ajánlanátok és miért? Nem tudom eldönteni, hogy melyik lenne a legjobb autó/motor párosítás. Mindenképp gázolajosat szeretnék venni.
Ezek közül gondolkodom valamelyiken:
Vw Golf VI 1.6/2.0 CR TDI
Opel Insignia / Insignia Tourer 2.0 160LE
Vw Passat B7 Variant 2.0 CR TDI
Audi A3 1.6/2.0 CR TDI
Audi A4 Avant 2.0 CR TDI
Skoda Octavia / Octavia kombi 1.6/2.0 CR TDI
Melyiket ajánlanátok és miért? Családi autónak szeretnénk, max 4 fő használná az autót.
Esetleg más típust ajánlanátok?
Tudom, mondtad hogy használtat szeretnél. Csak ha lehetőségem, lett volna, én is az erősebbet választom.
De ez sem egy lomha motor, ne félj tőle.
A jó állapotú páréves, megvételre ajánlott Superbek 3-tól indulnak, olyan 3,5-4,5 milla tájékán találsz jót.
Namost ebbe egy Passat nem nagyon fér bele, max a nagyon alja. Octaviából 2,9-4 millió között találsz nagyon jót. Audikat ugorjuk, más dimenzió.
Insigniák árával nem vagyok tisztában, de ott is ilyen Superb szintű árakkal számolnék.
A Golf meg egy Octavia árában van, szerintem hülyeség azt venni, ha ennyiért kapsz egy jó családi autót.
De természetesen minden a te döntésed, ez csak az én álláspontom.
Az enyém sötétszürke pont!:D
Én 10+ éve hajtok VW konszernes autót, még sosem csalódtam.
A Superbet nagyon ajánlom, tökéletes családi autó. És ha olyan helyre mész, nem ciki vele begurulni sem, mert van egyfajta presztízse.
Ami mondjuk az Octaviának annyira nincs meg.
Én is Superbet szerettem volna, de örültem hogy azt a pénzt elő tudtam villantani amibe ez került, nemhogy még Superb-ben gondolkodjak.
Szerintem kezdd el bújni az Octavia és Superb hirdetéseket, nem tudsz mellélőni velük. Nem véletlenül 4 éve az Octavia a legnépszerűbb autó itthon.
Sok sikert!
De azért az Insigniákra is ránéznék. Nekem nagyon tetszenek, és mégis német technika.
Csak vigyázz, mert van egy hibás széria a 2.0-ás motorokból. Nem tudom hirtelen melyik, Totalcar-on van egy cikk róla.
Igen, a Superb-ben nagyon kényelmes hátul ülni.
Nekem szinte az összes Skodából a kombi jön be, ezért mást nem is választanék.:D
VW technika, egy olcsóbb Jetta és egy Passat szintje az Octavia és a Superb.
Én ma döntöttem el hogy lesz új autó, azt nem tudom hogy megtartom-e, vagy eladom ezt az Octaviat, mert hű társam. Csak fáj a szívem eladni, 2 autóra meg nincs szükségem. De szerintem az ésszerűség dönt, és eladósorba kerül a kocsi.
Sikerült már kinézni valamit?:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!