Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Az alábbi autók közül melyik...

Az alábbi autók közül melyik ajánlanátok és miért? Nem tudom eldönteni, hogy melyik lenne a legjobb autó/motor párosítás. Mindenképp gázolajosat szeretnék venni.

Figyelt kérdés

Ezek közül gondolkodom valamelyiken:

Vw Golf VI 1.6/2.0 CR TDI

Opel Insignia / Insignia Tourer 2.0 160LE

Vw Passat B7 Variant 2.0 CR TDI

Audi A3 1.6/2.0 CR TDI

Audi A4 Avant 2.0 CR TDI

Skoda Octavia / Octavia kombi 1.6/2.0 CR TDI

Melyiket ajánlanátok és miért? Családi autónak szeretnénk, max 4 fő használná az autót.

Esetleg más típust ajánlanátok?

2015. jan. 2. 01:37
❮❮ 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... ❯❯
 31/214 A kérdező kommentje:
Én használtba gondolkodom max 3,5 milláig kb. Sajna újra nincs pénz :/
2015. jan. 7. 17:19
 32/214 anonim ***** válasza:

Tudom, mondtad hogy használtat szeretnél. Csak ha lehetőségem, lett volna, én is az erősebbet választom.

De ez sem egy lomha motor, ne félj tőle.

A jó állapotú páréves, megvételre ajánlott Superbek 3-tól indulnak, olyan 3,5-4,5 milla tájékán találsz jót.

Namost ebbe egy Passat nem nagyon fér bele, max a nagyon alja. Octaviából 2,9-4 millió között találsz nagyon jót. Audikat ugorjuk, más dimenzió.

Insigniák árával nem vagyok tisztában, de ott is ilyen Superb szintű árakkal számolnék.

A Golf meg egy Octavia árában van, szerintem hülyeség azt venni, ha ennyiért kapsz egy jó családi autót.

De természetesen minden a te döntésed, ez csak az én álláspontom.

2015. jan. 7. 17:53
 33/214 A kérdező kommentje:
Insignia azért olcsóbb. Hasonló mint a Golf/Octavia. Csak nem tudom, hogy melyik lenne a legjobb választás :( A Golf tetszik a legjobban külsőre, mert hát mégiscsak Golf, de ültem már Octavia és Superb kombiba is, és ja.. :D az is rohadt jó :D Meg tetszik. Főleg aminek zöld belül a világítás :D Egyébként ezüst v sötétszürkét szeretnék, és a másik kedvenc színem a zöld. Bár azt külső színnek már nem nagyon vállalnám be, mondjuk nincs is nagyon szép zöld külsős VW konszern sztem. Max a régi fenyőzöldek.
2015. jan. 7. 18:51
 34/214 anonim ***** válasza:

Az enyém sötétszürke pont!:D

Én 10+ éve hajtok VW konszernes autót, még sosem csalódtam.

A Superbet nagyon ajánlom, tökéletes családi autó. És ha olyan helyre mész, nem ciki vele begurulni sem, mert van egyfajta presztízse.

Ami mondjuk az Octaviának annyira nincs meg.

Én is Superbet szerettem volna, de örültem hogy azt a pénzt elő tudtam villantani amibe ez került, nemhogy még Superb-ben gondolkodjak.

Szerintem kezdd el bújni az Octavia és Superb hirdetéseket, nem tudsz mellélőni velük. Nem véletlenül 4 éve az Octavia a legnépszerűbb autó itthon.

Sok sikert!

2015. jan. 7. 21:12
 35/214 anonim ***** válasza:

De azért az Insigniákra is ránéznék. Nekem nagyon tetszenek, és mégis német technika.

Csak vigyázz, mert van egy hibás széria a 2.0-ás motorokból. Nem tudom hirtelen melyik, Totalcar-on van egy cikk róla.

2015. jan. 7. 21:15
 36/214 A kérdező kommentje:
Superb-ben az tetszik, ahogy a hástó ajtó nyitható 2 részletben :D Sztem annál jobb ötlete soha senkinek nem lesz. Kib***tt jó :D Kombiba már hatalmas csónak :D :D A Sedanba is el lehet sakkozni is a hátsó és az első ülések között. Az egyik kereskedésben volt 1, mondta az eladó h állítsam be magamnak az első ülést... :D (185cm vagyok) beállítottam, mondta h most nézzem meg hátul :D Hát kicsit meglepődtem :D
2015. jan. 8. 00:49
 37/214 A kérdező kommentje:
Csak az a baj velem, hogy eléggé VW "b*zi" vagyok :( :(
2015. jan. 8. 00:53
 38/214 anonim ***** válasza:

Igen, a Superb-ben nagyon kényelmes hátul ülni.

Nekem szinte az összes Skodából a kombi jön be, ezért mást nem is választanék.:D

VW technika, egy olcsóbb Jetta és egy Passat szintje az Octavia és a Superb.

Én ma döntöttem el hogy lesz új autó, azt nem tudom hogy megtartom-e, vagy eladom ezt az Octaviat, mert hű társam. Csak fáj a szívem eladni, 2 autóra meg nincs szükségem. De szerintem az ésszerűség dönt, és eladósorba kerül a kocsi.

Sikerült már kinézni valamit?:)

2015. jan. 8. 23:10
 39/214 A kérdező kommentje:
Sajnos még nem nagyon :( Nem tudom eldönteni h az álom Golf legyen, vagy inkább egy tényleg családi kombi. Skodával már nem tudnék olyan jóízűen elmenni 1 vw talira sem, meg sok vw-s "kinézne" a sorból, meg nemtudom :(
2015. jan. 9. 00:07
 40/214 A kérdező kommentje:
Tiédről mutatnál képeket, meg küldenél pár infót?
2015. jan. 9. 03:37
❮❮ 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!