Az alábbi autók közül melyik ajánlanátok és miért? Nem tudom eldönteni, hogy melyik lenne a legjobb autó/motor párosítás. Mindenképp gázolajosat szeretnék venni.
Ezek közül gondolkodom valamelyiken:
Vw Golf VI 1.6/2.0 CR TDI
Opel Insignia / Insignia Tourer 2.0 160LE
Vw Passat B7 Variant 2.0 CR TDI
Audi A3 1.6/2.0 CR TDI
Audi A4 Avant 2.0 CR TDI
Skoda Octavia / Octavia kombi 1.6/2.0 CR TDI
Melyiket ajánlanátok és miért? Családi autónak szeretnénk, max 4 fő használná az autót.
Esetleg más típust ajánlanátok?
Meg ezt néztem még de ez 400 km-re van tőlem. Nem tudom, hogy annyit megéri-e elmenni érte... Képeken egész korrekt sztem.
Elnézést, csak most látom hogy írsz.
Ülésfűtés utólag gázos, mivel meg kell kopasztani azt üléseket, vezetékezni, kapcsolót beépíteni, stb.
Szóval szerintem felejtős.
Képről nézve mindegyik egész kulturált.
De azt neked kell tudnod hogy megéri-e.:)
Én azt mondom hogy a Weltesnél az AAA ajánlata jobb, valahogy jobbnak tűnik a kocsi.
Én először azt nézném meg, csak utána autókáznék 400 kilométert az utolsó kocsiért.
Mert nem tűnik sokkal jobb vételnek a többinél.
Általában nagy céges flottáknál egy-két ember használja 2-3 évig.
Az más kérdés hogy paraszt-e és hajtja mint a hülye, mert úgyse az övé, vagy vigyáz a máséra és örül hogy kocsi van a segge alatt, ingyen.
Magánszemélynél nem jellemző, kivéve ha baj van az illető agyával.
Mert nagy része örül ha kigazdálkodta egy ilyen árát, és próbálja óvni, vigyázni, nem legyilkolni.
Figyelj, én azt mondom, ha nem óriási családi túrákra meg ilyesmikre kell, hanem tényleg csak napi 1-2-3 órát használni, arra nem kell ülésfűtés, se elektromos ablak hátul meg elköszönő fény, meg ilyesmik.
Klíma, 2 elektromos ablak, jó kis közöscsöves turbódízel, kényelem, praktikum és nagy kasztni ami tényleg kell, ezek meg alapból járnak hozzá.
Nekem ez a véleményem.
Igen igen én is így gondolom ahogyan te :) 2 ablak, klíma, kartámasz, kb ennyi. :D Parkradar, ülésfűtés nélkülözhető. Am felhívtuk az AAA-t és már eladták, csak b*****k leszedni a hirdetést... Ja, meg egy nőci vette fel a telefont sz.gép elől :)
Hívtuk a miskolcit is, elég érdekesen beszélt velünk, meg azt mondta h céges és menjünk el megnézni 400km-ert... Meg nem volt túl magyar :D Mondjuk az AAA-s sem, elég tájszólással beszélt.
Hívtuk még ezt, nem volt fényezve azt mondja. Sztem jónak tűnik, azt mondta szép állapotú folttavezetőé volt és az mondta h úgy mondaná hogy magánszemély hajtotta... Ez nem tudom mit jelent, de jónak tűnik sztem.
Jónak tűnik a második, ráadásul ez itt van Budapesten.
Szerintem előbb a másodikat nézzétek meg!:)
A magánszemélyt úgy kell érteni, hogy flotta autó, de végig egy személy használta, gondolom megkímélve.
Namost ez arról a sürgősségi Octaviarol, amit szabadidőmben vezetek, nem mondható el.
Ugye megkülönbözető jelzéssel nem lehet kímélőüzemmódban menni, ha hívnak, hidegen is ki kell taposni a belét. Amit a turbó nem szokott megköszönni.
Egy ép karosszériaelem nincs rajta, és sajnos látszik belül is hogy 5-6 ember használja. Én igyekszem takarítani meg tisztán tartani, de ha más embernek ennyit ér a munkahelye hogy mocskot csinál és hagy maga után, nem tudok vele mit kezdeni.
Ja, a turbó.
Szerintem az emberiség legnagyobb vitái közé tartozik hogy vissza kell-e hűteni.
Személy szerint én komolyabb autópályázás után hagyom fél-egy percet alapjáraton ketyegni, de sokak szerint hülyeség.
De abba a negyed deci gázolajba nem fogunk belehalni amit ez idő alatt elfogyaszt a kocsi, és legalább megnyugszik a kis lelkünk.
De ahogy Te gondolod, csak tanács.:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!