Az alábbi autók közül melyik ajánlanátok és miért? Nem tudom eldönteni, hogy melyik lenne a legjobb autó/motor párosítás. Mindenképp gázolajosat szeretnék venni.
Ezek közül gondolkodom valamelyiken:
Vw Golf VI 1.6/2.0 CR TDI
Opel Insignia / Insignia Tourer 2.0 160LE
Vw Passat B7 Variant 2.0 CR TDI
Audi A3 1.6/2.0 CR TDI
Audi A4 Avant 2.0 CR TDI
Skoda Octavia / Octavia kombi 1.6/2.0 CR TDI
Melyiket ajánlanátok és miért? Családi autónak szeretnénk, max 4 fő használná az autót.
Esetleg más típust ajánlanátok?
Reméljük hogy még sokéig hűségesen fog szolgálni.:)
Jó kis kocsi, nem fogod megbánni hogy rábeszéltelek.
Hát nem igazán szoktam nézni a fedélzeti számítógépet, mert olyan autót még nem vezettem, ami pontosat ír.. Tankolás alapján szoktam kiszámolni, vagy van egy okos kis bluetooth kütyüm, amit az autó szervízcsatlakozójára csatlakoztatsz, és küldi a telódra az adatokat.
Bár a napokban sikerült elhagyni, mindegy..
De nagyjából reális amúgy.
De van hogy felmegy 60 literre is, egy komoly gyorsításnál.
Mondjuk a sürgősségi autóban szívesen szórakozok azzal hogy éppen hogy akad ki a komputer, de ugye ott észnél kell lenni amikor vonulsz, szóval kéne még 4 szem minimum, nemhogy a komputert nézegetem..:D
Én is csak 1x átnyomogattam a fedélzetit, túl sok az új dolog a Kangoohoz képest, pedig nincs is benne minden extra.
De amúgy majd kint Ausztriába tele lesz tankolva a kicsike, és akkor majd kiszámoljuk úgy, az a biztos :)
Egyébként ez a telefonnal összekötősdi hogyan is működik, meg milyen telefonos program van hozzá? Engem is érdekelne :O :)
A pillanatnyi nálam 20-at mutatott 1x, mikor rápillantottam, de annyira még nem mertem neki nyomni, még szokni kell a gyorsaságát. Ja, meg 1x 0-t írt ki, ami szintén vicces volt járó motornál :D :D
Egyébként már a zenét is próbáltam az ízlésemnek megfelelővel, hát én kellemesen csalódtam benne. Majdnem hozza azt a szintet, mint az itthoni 5.1-esem, így úgy gondolom, hogy ez nekem megfelelő, csak az USB-t hiányolom, de majd utánanézek ennek is.
Tessék, itt lehet nézelődni, nekem iPhone-on kiválóan működött: [link]
Nyugodtan merd neki nyomni, a homlokod nem fog behorpadni a gyorsulástól.. Legalább megtudod mikor és mennyi erő van benne.:D Ezzel már nem kell visszaváltani előzésnél, gondolom a Kangoonál előnyös, meg közben egy imát elmondani, úgy mint az én régi Berlingomnál.
Erről beszéltem, ízlések és pofonok. ;)
Gondoltam hogy tetszeni fog a hangrendszer, mert nem rossz amúgy, csak nekem kicsit löttyedt a hangja.
Ilyet tessék venni, minőségi hazai termék, gyári megoldással:
Ez Bluetooth-al is rendelkezik: [link]
Nagyon szépen köszönöm a linkeket :)
Nekem Android van, nem tudom hogy arra is jó-e :)
Egyébként elkezdtem picit 1-2-3-ba nyomni neki, villogott aktívan a kipörgésgátló :D :D De még nagyon szokni kell, meg 1-2ezer km után már más lesz és teljesen természetes lesz minden :) Egyébként a Kangooval még csak autópályán előztem meg olyanokat hogy kismotor, traktor, meg ilyesmi... :D Mást nem nagyon merek ha látom, hogy jönnek :D Visszaváltva se :D Nem tudsz annyit visszaváltani, hogy 70-ről jól gyorsuljon és ne pörögjön szét :D
Amúgy érdemes először itthon tankolni, hogy érezd a különbséget.
Kb. 1-1,5 literrel kevesebbet fog enni, és érezhetően erősebb lesz a kinti gázolajjal.
Androidra is van.:)
Őő igen, a kipörgésgátló szeret dolgozni. Kuplunggal kell kicsit ügyeskedni, és akkor nem szokott villogni.
Nekem nem kell magyarázni, egy-két előzésnél üveghangon tiltásig pörgött a kis Berlingo, szóval szerintem már érted hogy miért mondtam hogy ezek után egy versenyautóba ülsz át.:D
Mutatnál róla pár képet így kívül-belül?
Már nem is tudom melyik a Fehérvári autó, kíváncsi vagyok rá.:)
Meg valahogy szeretik nagyon előnyös szögből fotózni a kocsikat, sokszor más élőben vagy más nézőpontból.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!