Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Szerintetek megéri a családnak...

Szerintetek megéri a családnak "összedobni" a pénzt egy jobb autóra?

Figyelt kérdés

első autóm szeretném megvásárolni, van 2,5 millió kp-m, de amit kinéztem az autó 4 millió forint.

Arra gondoltam mi lenne ha megkérném anyukámat, hogy adja el a kocsiját, ami kb 1 milliót ér, és így már 3,5 millió lenne, aztán nagyiéktól kölcsönkérnék 500 ezret.

Ez a terv, aztán mondanám anyunak hogy ő is használhatja cserébe (elviszem ide-oda) ha benne van.

de a nagyapám nevére megy az autó, mert nem akarok apek-ozni, meg fizetni kötelezőt, nekem sokba lenne éves szinten.

Már így ki gondoltam az egészet.

Megéri így összedobni a pénzt egy jó kicsiért?

#autó #BMW #autóvásárlás #pénz összedobás autóra
2013. aug. 7. 23:51
❮❮ 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... ❯❯
 41/146 A kérdező kommentje:

Volvos

Kösz a normális választ, igazad lehet, de ha félreteszem a fizetésem minden hónapba meglehet a kopó alkatrészek cseréje.

Csak most ennyi pénzem van de nem bírok már várni mindenki kocsival jár, barátnőm egyik barátnője is most kapott egy BMW.t ős is csak a felét fizette igaz ő többet keres mert modellkedéssel is foglalkozik.

2013. aug. 8. 02:20
 42/146 anonim ***** válasza:
52%
Nem mondta, hogy újat venne. Ennyiért csak használtat kap. amilyenre vágyik abból is csak leharcoltat (+20-25%-ot jó ha rágondol a meghirdetett kilométerre) 4 millás bömöst csak tekergetve kap.
2013. aug. 8. 02:21
 43/146 anonim ***** válasza:
79%
modellkedéssel foglalkozik... látod, qrva is csak a felét tudja öszekúrni :D
2013. aug. 8. 02:22
 44/146 A kérdező kommentje:

41

valamit nagyon félreértettél.

a suzukisnak írtam aki azt mondta 10 millió alatt szar BMw-k vannak, én írtam rá hogy annyiért már újat kapni.

most miért ne segítenének?

Minek járjon anyám egy ócska kocsival, meg úgyse tud vezetni normálisan neki is jobb lenne, nagyszüleimet meg meg tudom győzni hogy adjanak kölcsön, ez a legkisebb gond.

AMúgy nem dízelt veszek hanem benzinest abban nincs turbó.

2013. aug. 8. 02:23
 45/146 A kérdező kommentje:

44

nem rib**c én ismerem, rendes lány, felét igen, de ő egy 10 ezer km-t futott 3-as kupét kapott.

mondjuk ők tehetősebbek ezért nem nézem, hogy neki több van

2013. aug. 8. 02:25
 46/146 anonim ***** válasza:
90%
Milyen benzinesre gondoltál? Mennyit használnád? Ha van kiszemelt be is linkelhetnéd.
2013. aug. 8. 02:28
 47/146 A kérdező kommentje:

325i az ideál.

Ami elvárt nálam a bézs bőrbelső és lehetőleg M csomagos legyen.

Ilyesmi csak nagy kerekekkel, és kicsit újabba, mert azért ez már lassan 10 éves lesz, külföldön nagyobb a választék ezekből

[link]

2013. aug. 8. 02:31
 48/146 A kérdező kommentje:

viszont ha ezt adnák 4 millióért le tudnék mondani a bézs belsőről is...

de sajnos nagyon túllépném vele a keretet hitelt meg kizárt hogy felveszek

[link]

2013. aug. 8. 02:32
 49/146 anonim ***** válasza:
79%
Csak ezzel az a baj hogy megveszed, de hopp! Külföldi papíros amit belinkeltél... Az a hirdetés szerint 4,5 millió hogy magyar rendszám legyen rajta. Még nem fizettél rá biztosítást, nem cseréltél vezérlést, és lassan téli gumikat is kell venni... Sokat akar a szarka...
2013. aug. 8. 03:01
 50/146 anonim ***** válasza:
96%

Lusta voltam az összes kommentet elolvasni. De nekem is egy közmondás jutott eszembe:

Addig nyújtózkodj, ameddig a takaród ér

Más takaróját pedig ne kérd el

2013. aug. 8. 05:25
❮❮ 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!