Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Szerintetek megéri a családnak...

Szerintetek megéri a családnak "összedobni" a pénzt egy jobb autóra?

Figyelt kérdés

első autóm szeretném megvásárolni, van 2,5 millió kp-m, de amit kinéztem az autó 4 millió forint.

Arra gondoltam mi lenne ha megkérném anyukámat, hogy adja el a kocsiját, ami kb 1 milliót ér, és így már 3,5 millió lenne, aztán nagyiéktól kölcsönkérnék 500 ezret.

Ez a terv, aztán mondanám anyunak hogy ő is használhatja cserébe (elviszem ide-oda) ha benne van.

de a nagyapám nevére megy az autó, mert nem akarok apek-ozni, meg fizetni kötelezőt, nekem sokba lenne éves szinten.

Már így ki gondoltam az egészet.

Megéri így összedobni a pénzt egy jó kicsiért?

#autó #BMW #autóvásárlás #pénz összedobás autóra
2013. aug. 7. 23:51
❮❮ 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... ❯❯
 11/146 anonim ***** válasza:
80%

"nekem az autó az első"

Ez a baj, hogy szarsz mindenre, hogy minél jobb autót vehess más pénzéből...

2013. aug. 8. 00:18
 12/146 anonim válasza:
86%
ha a bnőddel szakitasz akkor utána meg tolod?
2013. aug. 8. 00:18
 13/146 anonim ***** válasza:
93%
Ennyire nem lehet ember primitív, tuti hogy kamu a kérdés.
2013. aug. 8. 00:22
 14/146 A kérdező kommentje:

dehogy, mondtam hogy van pénz tankolni, ő ajánlotta fel hogy tankolja én nem fogom visszautasítani, aztán hogy mi lesz belőle meglátjuk.

azért van pénzem mert dolgozgatok és nem költök semmire szinte félrerakok mindig, de már nem akarok várni, így ezt találtam ki.

2013. aug. 8. 00:24
 15/146 A kérdező kommentje:

00:22

ja mert te biztos sokkal okosabb vagy, gratulálok...

nem ez volt a kérdés

2013. aug. 8. 00:25
 16/146 anonim ***** válasza:
93%
Nem csak tankolni kell egy autót.
2013. aug. 8. 00:26
 17/146 anonim ***** válasza:
40%

Ostoba vagy kérdező, már ne is haragudj!

Én ha választhatnék egy olcsó Swift vagy egy batér BMW között és az olcsó Swiftet választanám csak annyi lenne a kritériumom, hogy jó állapotú legyen. Hogy miért? Kevesebb súlyadót kell fizetni rá, kevesebbet eszik (városban is szinte észre sem lehet venni a fogyasztását), a szervizelése is jóval olcsóbb.

Nem értem miért akarsz mindent eldobni, hogy jobb kocsid legyen. Vedd meg, mi mind hülyék vagyunk, de majd mikor egymáshoz kell igazodnotok vagy ha a sürgősségin csücsülsz egész nap, mert az anyukádat baleset érte és nincs külön kocsija amivel hazamehetne akkor majd fogod magad szidni, hogy mekkora barom vtál. A nagyapád sem örök életű, ha meghal, mi lesz? Megrokkansz, mert nem bírod fizetni az adóját a kocsinak? Ha szakítasz a bnőddel akkor lovat kötsz elé? Gondolkozz már ember! Am. is egy új BMW 10 misitől kezdődik az alatt csak agyontaposott taligákat kapsz amit én a pályán a régi 1,3-as Suzukimmal simán leelőzök.

2013. aug. 8. 00:29
 18/146 anonim ***** válasza:
95%

Ja .. az ilyenek szarnak arra, hogy fenntartsák az autót amit vesznek, aztán majd esőben leverik a babakocsis anyukát az útról, mert nem futotta 225-ös új gumikra amikor már slick-re járatják.

Persze, nagyapád fizeti a kötelezőt is..mi? Végén még ő fogja tankolni is :)

Szánalmas vagy. Nekem az első autóm egy 1.2-es Clio volt, azt vígan fenn tudtam tartani. Az nem lesz égő,amikor a forgalmidba a nagyapád neve kerül? Én azzal nem villognék társaságban :D

2013. aug. 8. 00:29
 19/146 anonim ***** válasza:
93%

"Am. is egy új BMW 10 misitől kezdődik az alatt csak agyontaposott taligákat kapsz amit én a pályán a régi 1,3-as Suzukimmal simán leelőzök."

Azt azért megnézném...

2013. aug. 8. 00:30
 20/146 anonim ***** válasza:
0%
Nézheted is öcsi sajt :D
2013. aug. 8. 00:34
❮❮ 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!