Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Szerintetek megéri a családnak...

Szerintetek megéri a családnak "összedobni" a pénzt egy jobb autóra?

Figyelt kérdés

első autóm szeretném megvásárolni, van 2,5 millió kp-m, de amit kinéztem az autó 4 millió forint.

Arra gondoltam mi lenne ha megkérném anyukámat, hogy adja el a kocsiját, ami kb 1 milliót ér, és így már 3,5 millió lenne, aztán nagyiéktól kölcsönkérnék 500 ezret.

Ez a terv, aztán mondanám anyunak hogy ő is használhatja cserébe (elviszem ide-oda) ha benne van.

de a nagyapám nevére megy az autó, mert nem akarok apek-ozni, meg fizetni kötelezőt, nekem sokba lenne éves szinten.

Már így ki gondoltam az egészet.

Megéri így összedobni a pénzt egy jó kicsiért?

#autó #BMW #autóvásárlás #pénz összedobás autóra
2013. aug. 7. 23:51
❮❮ 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... ❯❯
 21/146 A kérdező kommentje:

úristen ezt te most komolyan gondolod, hogy 10 misi alatt nem kapni normális BMW-t.

erre legszívesebben nem is reagálnék, ennyiért már vadi új 0 km-es 3-as BMW-t lehet venni.

Tisztában vagy az árakkal látom

2013. aug. 8. 00:35
 22/146 anonim ***** válasza:
75%
Nah majd 2 év múlva Neked sem lesz jobb a kocsid mikor egymás után megy tönkre minden a kocsiban és lakásod sem lesz, mert minden pénzed a javításokra költöd. xD
2013. aug. 8. 00:37
 23/146 anonim ***** válasza:
70%
Te meg magával az élettel nem vagy tisztába, kisfiam :D
2013. aug. 8. 00:38
 24/146 anonim ***** válasza:
95%
Felesleges azon gondolkodnod, hogy megéri-e így autót venni. Ugyanis már az első körben megbukik a dolog: Édesanyád röhögve elküld majd melegebb éghajlatra :)
2013. aug. 8. 00:38
 25/146 A kérdező kommentje:
2013. aug. 8. 00:42
 26/146 anonim ***** válasza:
63%
Nem egy hét alatt kopik le a gumi... az igaz, de te nem újakkal veszed majd át az tuti. Nekem évente 2 garnitúra fogy, egy téli és egy nyári, az baráti áron is 170 ezer. Linglong kínai szarok meg Kumho és társai azon kívül, hogy pusztulat rosszak, nem mutatnának jól a Bömösön sem. Ha az boldogít, hogy cigányautód van... Lennél inkább egyéniség. Egy Volvonak legalább van stílusa.
2013. aug. 8. 00:42
 27/146 A kérdező kommentje:
anyukám is örülne neki ha párszor kölcsönadnám neki és villoghtna meg a szomszédok is irigykedhetnének, szóval neki is jó nem csak nekem
2013. aug. 8. 00:43
 28/146 anonim ***** válasza:
79%

És most hova sz*rjunk? xD

Majd azt írd majd meg, hogy anyád meg nagyfater mit mondott az ötletre :D Szeretnék még röhögni xD

2013. aug. 8. 00:44
 29/146 A kérdező kommentje:

nem cigányautó a BMW sajnos nekem ez az egyéniségem, én és a BMW.

gyerekkorom autó BMW-s vagyok és arra vágytam, most meglehet amit mindig is szerettem volna.

Volvoba nem lennék boldog, és különben is magamnak veszek autót nem másoknak hogy a közvéleménynek melyik autó tetszik.

2013. aug. 8. 00:45
 30/146 anonim ***** válasza:
66%

Bocsi kérdezó,látom nem érted mit makogunk neked? De ne csinálj már hülyeséget. Már 2.5 milláért is lehet egészen jó autókat kapni igaz nem bmw meg ilyen prémium márkák

de pl használtan már egy pár éves astrát is meg tudsz venni ha már suzuki nem kell.

vagy új autót is vehetsz akár

opel corsa

Dacia logen,2.5 milláért már egy extrákkal felszerelt logent kapsz

Egy új autó új autó kevesebb gondod lene velük mint egy használt 3-mas BMW-vel

Hidd el mi akik autó tulajok vagyunk már régóta tudjuk hogy nem kevés pénzbe kerűlfentartani egy autót.BMW csak akkor vegyél ha biztos állásod lesz és legalább havi 4-500 ezret megkeresel.

2013. aug. 8. 00:46
❮❮ 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!