Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Szerintetek megéri a családnak...

Szerintetek megéri a családnak "összedobni" a pénzt egy jobb autóra?

Figyelt kérdés

első autóm szeretném megvásárolni, van 2,5 millió kp-m, de amit kinéztem az autó 4 millió forint.

Arra gondoltam mi lenne ha megkérném anyukámat, hogy adja el a kocsiját, ami kb 1 milliót ér, és így már 3,5 millió lenne, aztán nagyiéktól kölcsönkérnék 500 ezret.

Ez a terv, aztán mondanám anyunak hogy ő is használhatja cserébe (elviszem ide-oda) ha benne van.

de a nagyapám nevére megy az autó, mert nem akarok apek-ozni, meg fizetni kötelezőt, nekem sokba lenne éves szinten.

Már így ki gondoltam az egészet.

Megéri így összedobni a pénzt egy jó kicsiért?

#autó #BMW #autóvásárlás #pénz összedobás autóra
2013. aug. 7. 23:51
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... ❯❯
 1/146 A kérdező kommentje:
A barátnőm pl azzal szponzorálna hogy ha megveszem azt az autót amit mutogattam neki, és azzal viszem plázázni állja a benzinköltséget meg ha vezetheti néha ő is, így szinte ingyen lenne a tankolása
2013. aug. 7. 23:56
 2/146 anonim ***** válasza:
86%

Mondd, hogy ez nem komoly :D

Szinte ingyen lenne a tankolása <<ezen meghaltam :D

Nem, szerintem nem éri meg így autót venni, főleg nem BMW-t.

2013. aug. 8. 00:11
 3/146 anonim ***** válasza:
83%
Nem szép dolog anyuddal eladatni a kocsiját, azért, hogy jobb autót tudj venni... Ezzel megnehezíted az ő és a saját életedet is. 2,5 millából azért már bőven tudsz válogatni, úgyhogy szerintem verd ki a fejedből ezt a marhaságot.
2013. aug. 8. 00:12
 4/146 A kérdező kommentje:

miért ne érné meg ha mindenki benne van?

ha a barátnőm tankolja az csak plusz ő ajánlotta fel de van pénz tankolni.

amúgy BMW-t néztem ki, igen.

2013. aug. 8. 00:12
 5/146 anonim ***** válasza:
74%
Bocsi ez nem jó ötlet.Már pedig azért mert mivan akkor ha elköltözől és akkor anyud mivel fog járni ha eladja a kocsiját,te pedig már nem fogsz otthon lakni.Vagy éppen ha még otthon is laksz és télen a- 15 fokban elakar meni bevásárolni és nincs kocsi mert te éppen valahol csavarogsz.Nem jó ötlet inkább vegyél 2.5 milláért egy autót ne pedig 4 milláért egy bmw amibe úgy is a 2 szerese van km futásban mint amit az óra mutat.Amúgy meg az autót nem csak megvenni kel,meg tankolni, hanem szervizelni is azt ki fogja fizetni?És minnl nagyobb márkájú autót veszel a szervizelése annál többe lesz.Pl egy astrához egy féktárcsa 12.000 ft egy 3 BMW 23.000 ft szóval gondolj a szervizelésre is.
2013. aug. 8. 00:13
 6/146 A kérdező kommentje:
de úgy is itt áll a ház előtt én meg nem járok csaj kocsival, elviszem én ha akarja bárhová neki is jobb lenne..
2013. aug. 8. 00:13
 7/146 anonim ***** válasza:
63%
Még nem láttam mikor a kérdező kommentált én is a bmw re tippeltem.Miért akar minden fiatal rögtön BMW amit aztán fent sem tud tartani ezt soha nem értetem.
2013. aug. 8. 00:14
 8/146 anonim ***** válasza:
95%

Hát ezt nem hiszem el. :D

Ember ennyire nem lehet tényleg hülye.

2013. aug. 8. 00:14
 9/146 A kérdező kommentje:
nem költözöm el nekem jó itthon meg a barátnőmnél lakni bárhol lehet nekem az autó az első, azviszont lehet hogy lesz olyan mikor nem leszek otthon de akkor elmehet taxival vagy apa elviszi ha otthon van.
2013. aug. 8. 00:16
 10/146 anonim ***** válasza:
67%
Örökké anyád mellet akarsz lakni?Hiába nyugtatod magad 1 ha nem keresek nagyon jól nem éri meg ilyen prémium márkályú autót venni mert nem tudod fentartani vagy talán anyudtól elvárod hogy a 120 kw bmw-és teljesítmény adóját ő pengesse ki vagy éppen egy szervízelés díját ami több százezer is lehet?.Nekm Honda accord 2.2 dízelem van igaz nem egy nagy teljesítményű csak 150 pacis de ehez is van már ára az alkatrészeknek akkor nem hogy egy BMW-hez
2013. aug. 8. 00:17
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!