Fiatal vagy öregebb oktato a jobb (b jogsi)?
Figyelt kérdés
forgalomban2013. aug. 5. 23:48
1/7 anonim válasza:
szerintem ez nincs korhoz kötve.. aki előtt ne érzed magad zavarban. a fiatalabb nem azt jelenti hogy nincs elég tapasztalata.. nekem kb 30 évvel öregebb volt az oktatóm (én 17 ő 47) nem volt para.. ha a fiatalabbat választom (aki helyes volt) akkor tuti hogy tökre zavarban lettem volna... így meg tök laza volt az egész.. ő evett , én meg szenvedtem nyáron.. :D
2/7 anonim válasza:
Elsőnek igaza van. Az idős oktató ugyanúgy lehet laza/jófej, mint a fiatal. Sőt!
A legjobb ha vannak ismerőseid akik tanultak náluk, én is ez alapján választottam :) Sok sikert!
3/7 anonim válasza:
Nekem keresztapám rohadjófej, oktató 39 éves.
Rohadt jól vezet. Nagyon szeretek vele utazni, bírom ahogy tapossa az autókat. Ezzel szemben az édesapám 40 éves. Ő se vezet rosszul, de szar lenne oktatónak. Elsőnek igaza van
4/7 anonim válasza:
Nem lehet így meghatározni. Embere válogatja. És ez nem korfüggő.
Amúgy te válogathatsz? Én annak idején azt kaptam, akit rám osztottak. De így se volt vele semmi gondom.
5/7 anonim válasza:
Szerintem sem korfüggő. És én is azzal vezettem, akit éppen kiosztottak mellém a suliból. De szerencsére bejött, jó tanárom volt. :)
6/7 anonim válasza:
Az én oktatóm középkorú volt, de egy idegbeteg állat volt. Lakott területen kívül az éles kanyarokban is megkövetelte a 90-t, ha vmit elrontottam kiabált, de mindenre megtanított kivéve az emelkedőn indulást kézifékes módszerrel arra magamtól kellett rájönnöm a Suzukinkon.
7/7 anonim válasza:
Az legyen a legfontosabb szempont, hogy nyugodt legyen. Kezdő vezető nem ritkán csinál butaságot és nem árt, ha nem jön ki a sodrából egyhamar :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!