Azt hallottam hogy ha ranctalanitokremet vasarolok akkor nem art ha olyat vasarolok ami kicsit öregebb börre ajanlott mint amilyen nekem van, ez valoban igy van? Hatasosabb? vagy jobb?
Figyelt kérdés
2009. febr. 11. 01:05
1/3 anonim válasza:
Biztos, hogy nem árt, ráncos nem leszel tőle.
2/3 anonim válasza:
Ezt már én is hallottam. Szerintem az van mögötte, hogy minél érettebb bőrre készült a krém, annál több és jobb minőségű alapanyagot tartalmaz, hiszen másképp nem lehetne semmi hatása. A fiatal arcbőrre való krémek nyilván sokkal kevesebb hatóanyagot tartalmaznak, mert ott még a rendszeres hidratálás is látványos eredményt hoz. Szóval biztos, hogy hatékonyabbak. Csak arra kell ügyelni, hogy általában több glicerint vagy egyéb zsírosító anyagot is tartalmaznak, mivel az öregebb bőr általában szárazabb, és előfordulhat, hogy ez egy fiatalabb bőrnek túl nehéz.
3/3 anonim válasza:
Én meg azt hallottam, hogy ez eléggé ellentmondásos dolog, ugyanis ha egyelőre nincs szüksége a bőrödnek erősebb hatású krémekre, ám mégis olyat használsz, akkor a bőröd hozzászokik, és amikor igazán szükséged lenne rá, lehet, hogy hatástalan marad. amúgy sztem van benne igazság.
használd inkább a korodnak/bőrödnek megfelelő krémet, jobban jársz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!