Csak én járok így mindíg?
Figyelt kérdés
Ha valakit szeretnék megismerni vagy nem érdeklem és/vagy már van párja.
Próbálkoztam fiatalabbal, idősebbel, ilyen-olyan stílusú, nyitottabb vagy zárkózottabb lányokkal is, de évek óta csak ezt kapom. 🙁
nov. 10. 01:16
71/81 he84 válasza:
Hmm, hát oké kérdező. Ám álmaink emberébe nem mindig jó beleélnünk magukat, hidd el, egyrészt idővel csalódás is lehet, ha jobban megismered és kiderül esetleg ez-az, másrészt pedig ideákba soha nem jó kapaszkodni.
nov. 15. 23:13
72/81 A kérdező kommentje:
Nincs konkrét ideálom, mindenkinek más haj áll jól például. De ha azért jobban magamba nézek akkor lehet mégis van ideálom, csak eddig nem tudtam. 😅
nov. 15. 23:18
73/81 anonim válasza:
"főzni is tud"
Erre majd térjünk vissza akkor, amikor már legalább egyszer láttad őt főzni, aztán ettél is a foztjebol. 😉
nov. 16. 11:33
74/81 he84 válasza:
Oké kérdező, akár van ideálod, akár nincs, semmiképp és soha nem jó ideálokhoz ragaszkodni, leírtam feljebb az okait, hogy miért nem. Ideál alatt nem csak a hajat (mint hosszát, hogy göndör-e, hullámos-e, vagy sima-e), meg a frizurát lehet érteni, hanem bármilyen más külső, belső jellemvonást még. Bár hogyha jól tudom, akkor főleg külső jellemvonásokhoz kötik inkább az ideálokat.
nov. 17. 14:24
75/81 anonim válasza:
Ha belső jellemvonásokhoz se ragaszkodjon, akkor mihez? Semmihez? Elégedjen meg bárkivel, aki szóba áll vele? Nem hinném, hogy jó ötlet. Akik egy életet leéltek szeretetben egymás mellett, azok többnyire nem így csinálták...
nov. 17. 19:49
76/81 he84 válasza:
Hmm, látom nem érted 75-ös válaszoló. Itt ideálokról van szó, hogy azokhoz ne ragaszkodjon lehetőleg senki se. A bárkivel beérés a másik véglet, nem csak ez a 2 véglet van. Nyilván nem muszáj bárkivel beérni, de az ideálokhoz szintén nem szabadna ragaszkodni, hanem valahol aranyközépút részén megtalálni a 2 között nagyjából középen. Ilyen egyszerű.
nov. 17. 23:16
77/81 A kérdező kommentje:
Ő már az előtt megfogott, hogy láttam volna, csak a stílusával, meg a kedvességével. Az hogy utána még nagyon tetszett is, az kellemes meglepetés volt. 😊
nov. 17. 23:29
78/81 anonim válasza:
Mi az, ami eddig a legnagyobb gond vele?
nov. 19. 05:02
79/81 A kérdező kommentje:
Az, hogy szóta sem válaszolt sajnos. 🙁
nov. 19. 06:26
80/81 he84 válasza:
Hát kérdező, mondták neked itt, hogy legyél óvatos és hogy ne éld bele magad nagyon, főleg akkor ne, ha még alig ismered. Most vagy valóban nem ér rá, vagy pedig sajnos szórakozott veled és lelépett.
nov. 19. 16:35
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!