Csak én járok így mindíg?
Figyelt kérdés
Ha valakit szeretnék megismerni vagy nem érdeklem és/vagy már van párja.
Próbálkoztam fiatalabbal, idősebbel, ilyen-olyan stílusú, nyitottabb vagy zárkózottabb lányokkal is, de évek óta csak ezt kapom. 🙁
nov. 10. 01:16
71/73 he84 válasza:
Hmm, hát oké kérdező. Ám álmaink emberébe nem mindig jó beleélnünk magukat, hidd el, egyrészt idővel csalódás is lehet, ha jobban megismered és kiderül esetleg ez-az, másrészt pedig ideákba soha nem jó kapaszkodni.
tegnapelőtt 23:13
72/73 A kérdező kommentje:
Nincs konkrét ideálom, mindenkinek más haj áll jól például. De ha azért jobban magamba nézek akkor lehet mégis van ideálom, csak eddig nem tudtam. 😅
tegnapelőtt 23:18
73/73 anonim válasza:
"főzni is tud"
Erre majd térjünk vissza akkor, amikor már legalább egyszer láttad őt főzni, aztán ettél is a foztjebol. 😉
tegnap 11:33
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!