Kezdőoldal » Ismerkedés » Társkeresés » Csak én járok így mindíg?

Csak én járok így mindíg?

Figyelt kérdés

Ha valakit szeretnék megismerni vagy nem érdeklem és/vagy már van párja.

Próbálkoztam fiatalabbal, idősebbel, ilyen-olyan stílusú, nyitottabb vagy zárkózottabb lányokkal is, de évek óta csak ezt kapom. 🙁

nov. 10. 01:16
1 2 3 4 5 6 7 8
 41/73 anonim válasza:
40-es úgy érted hogy itt a gyakorin?
nov. 11. 18:35
 42/73 anonim válasza:
Nem az az érdekes, hogy hogyan kezdődik, neten, vagy máshogy, hanem hogy hogyan folytatódik...
nov. 11. 20:28
 43/73 anonim válasza:
De én kíváncsi vagyok.
nov. 12. 02:35
 44/73 he84 válasza:
Nem úgy értem 41-es válaszoló, hanem globálisan bárhol bármikor, akár a neten itt-ott, akár élőben is.
nov. 13. 23:51
 45/73 anonim válasza:

az összes jócsaj meg tuti egy beteg állat.. vagy zaklat.. vagy túl féltékeny :D

hát ez ilyen törvény szerű

nov. 14. 05:36
 46/73 anonim válasza:
45-ös van egy rossz hírem, a nem jó csajok, vagy csak átlagos csajok még náluk is sokkal betegebbek. Sőt még a jó csajok között lesz átlagban a legtöbb egészséges lelkű. Kevésbé frusztráltak, és viszonylag boldog életük van. Bár vannak akik nyert helyzetből 7-8-9-10 pontos nőként is képesek tönkretenni a saját életüket. De ez ilyen.
nov. 14. 09:05
 47/73 anonim válasza:
Én most offoltam egy csajt. Az egyik kommentem kapcsán írt, hogy beszélgetne velem. Mondom, jó. Elkezdtem kérdezgetni, tőmondatokban válaszolt, tőlem nem kérdezett semmit. A 3-4. üzenet után mondtam neki, hogy részemről ez ennyi volt, mert úgy látom, nem érdeklem. Persze nem értette a dolgot, és azt próbálta bizonygatni, hogy érdeklem. Mondom, ha engem érdekel valaki, akkor kérdezgetem őt, és nem csak azt várom, hogy ő hozzon témákat. Erre aztán természetesen megsértődött, hogy én nem értem meg őt. Tényleg ennyire nehéz elvárni egy felnőtt embertől, hogy tudjon beszélgetni, ismerkedni?
nov. 14. 19:05
 48/73 anonim válasza:
Sok itt a selejt, tudnék mesélni én is. 47-es jó példát írt, ezt ajánlom én is mindenkinek hogy időben ismerje fel az ilyet, és kezelje ennek megfelelően! Mióta hasonló módon járok el, engem sem ér fölös bánat vagy idegesség, meg nem is tudnak lehúzni, megvezetni, átverni. Ha egy oldal tele van hülyékkel, akkor bizony ajánlott a fokozott odafigyelés és előrelátás!
nov. 14. 19:52
 49/73 anonim válasza:
Eleve nem jól definiáljatok a jocsajokat...
nov. 14. 21:36
 50/73 anonim válasza:

48 most magad ajánlgatod ugye?

megsúghatod :D

tegnapelőtt 01:17
1 2 3 4 5 6 7 8

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!