Csak én járok így mindíg?
Ha valakit szeretnék megismerni vagy nem érdeklem és/vagy már van párja.
Próbálkoztam fiatalabbal, idősebbel, ilyen-olyan stílusú, nyitottabb vagy zárkózottabb lányokkal is, de évek óta csak ezt kapom. 🙁
Enis igy jarok ne aggodj
Illetve csak jartam mert kb 15 eve már leszarom az ismerkedest
"Próbálkoztam fiatalabbal, idősebbel, ilyen-olyan stílusú, nyitottabb vagy zárkózottabb lányokkal is"
Az a baj, hogy azt se tudod, mit akarsz...
"Az a baj, hogy azt se tudod, mit akarsz..."
Te ezt nőként nem igazán értheted, hogy a sok agymosásnak hála egyre több férfinél hogyan is záródik az olló a jelenkorban. Próbálkoznak már mindenhol, keresik hol és kinél van rájuk igény. Ahol régen volt, a mai divatos trendeknek hála már lassan ott se lesz semmi keresnivalója. Átlagos nő egykor átlagos férfival volt, manapság ez gyakran már elképzelhetetlen. Vagy akkor szerinted mi lenne a megoldás? Állítson fel ő is egy listát a tökéletes jelöltről, és várja ahogy jelentkezik nála a millió +1 nő, akiből majd kegyeskedik kiválasztani a számára megfelelőt, aki szerinte neki jár? :D Férfiaknál ez nem így működik, főleg nem manapság.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!