Kezdőoldal » Ismerkedés » Társkeresés » Csak én járok így mindíg?

Csak én járok így mindíg?

Figyelt kérdés

Ha valakit szeretnék megismerni vagy nem érdeklem és/vagy már van párja.

Próbálkoztam fiatalabbal, idősebbel, ilyen-olyan stílusú, nyitottabb vagy zárkózottabb lányokkal is, de évek óta csak ezt kapom. 🙁

nov. 10. 01:16
1 2 3 4 5 6 7 8
 1/73 anonim válasza:

Enis igy jarok ne aggodj

Illetve csak jartam mert kb 15 eve már leszarom az ismerkedest

nov. 10. 01:49
 2/73 anonim válasza:
Még barátkozásban is, nem csak társkeresésben...
nov. 10. 08:24
 3/73 anonim válasza:
mindig így sajnos
nov. 10. 08:36
 4/73 anonim válasza:
Mióta a gyáva nők a "van barátom" hazugságot használják a számukra nem szimpatikus emberek lekoptatására, azóta megesik az ilyen. Meg mióta a hollywoodi filmekből, sorozatokból vett figurákat veszik átlagos férfinak, azóta a valódi átlag vagy esetleg az átlag alatti se rúghat igazán labdába. És az átlag vagy azalatti nőknél se, nekik néha még a szép lányoknál is elborultabb elvárásaik lesznek.
nov. 10. 08:45
 5/73 anonim válasza:
Mindegyik ezt mondja,az is amelyiknek nincs
nov. 10. 10:09
 6/73 anonim válasza:
Sajnos ezt hozta a 21. század. Sokszor egymásnak is ellentmondó, irreális női elvárások tömkelege, irreális női énképek, hazugságok, hülyítések, a férfiak semmibevétele. Ha a férfin észrevesznek valami apró "hibát", "hiányosságot", akkor máris mehet a lecsóba, aztán meg sírnak, hogy sehol egy normális férfi. A mai nőknél az átlagos férfi ott kezdődik, hogy legyen legalább 180 centi magas, izmos, jóképű, humoros, népszerű, jó egzisztenciájú stb., és innen csak még feljebb van. Én átlagos külsejű nőkkel próbáltam ismerkedni, de sokszor rosszabbak voltak, mint a topmodellek, életemben tőlük kaptam a legtöbb megaláztatást, bunkó viselkedést, a társkeresőkön meg egyenesen figyelemre sem méltatnak.
nov. 10. 10:16
 7/73 anonim válasza:

"Próbálkoztam fiatalabbal, idősebbel, ilyen-olyan stílusú, nyitottabb vagy zárkózottabb lányokkal is"

Az a baj, hogy azt se tudod, mit akarsz...

nov. 10. 10:29
 8/73 anonim válasza:

"Az a baj, hogy azt se tudod, mit akarsz..."

Te ezt nőként nem igazán értheted, hogy a sok agymosásnak hála egyre több férfinél hogyan is záródik az olló a jelenkorban. Próbálkoznak már mindenhol, keresik hol és kinél van rájuk igény. Ahol régen volt, a mai divatos trendeknek hála már lassan ott se lesz semmi keresnivalója. Átlagos nő egykor átlagos férfival volt, manapság ez gyakran már elképzelhetetlen. Vagy akkor szerinted mi lenne a megoldás? Állítson fel ő is egy listát a tökéletes jelöltről, és várja ahogy jelentkezik nála a millió +1 nő, akiből majd kegyeskedik kiválasztani a számára megfelelőt, aki szerinte neki jár? :D Férfiaknál ez nem így működik, főleg nem manapság.

nov. 10. 10:39
 9/73 anonim válasza:
#7: Ha meg csak egyféle típussal kísérletezne a kérdező, akkor abba kötnétek bele, hogy miért nem próbálkozik másoknál is.
nov. 10. 10:42
 10/73 anonim válasza:
Ismerős. Ráadásul pont olyan tájt találta meg az összes az igazit, mikor én megismertem. Már nem tudom hanyadik ilyen eset van, hogy én beleszeretek valakibe, közben meg valaki mással jön össze.
nov. 10. 10:48
1 2 3 4 5 6 7 8

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!