Csak én járok így mindíg?
Ha valakit szeretnék megismerni vagy nem érdeklem és/vagy már van párja.
Próbálkoztam fiatalabbal, idősebbel, ilyen-olyan stílusú, nyitottabb vagy zárkózottabb lányokkal is, de évek óta csak ezt kapom. 🙁
Huu beindultak itt az események úgy rendesen.
Csak annyit tennék hozzá, hogy én sem gondoltam még pár hete, hogy itt tudnék ismerekdni reális eséllyes.
Ahhoz képest pár napja rá írtam egy lányra, aki pont ugyan annyi idős mint én. Nagyon édes, és hasonló értékeket keres egy kapcsolatban mint én. Ja és ráadásul csodás arca és nagyon szép szemei vannak, pont amiket nézek először egy lányon, álmodni sem tudnék szebbet. Aranyos, szép, főzni is tud, mi kell ennél több? Mert szerintem semmi.😊
Szóval tényleg vannak itt normális emberek, csak szerencse kell őket megtalálni. ☺️
Mondanám hogy kívánom a legjobbakat, de mivel a gyakoriról van szó, inkább én is azt mondom hogy légy résen 😆
Mindig így kezdődik hogy az ember beleéli magát, mert látszólag minden tökéletes. Majd gyere vissza meséld el mi lett a történet vége.
Értelek 61-es és 62-es válaszoló. Én mindig őszinte, szókimondó nő vagyok, aki nem veri át a másikat és nem toxikus. Hát sajnálom, hogy több férfi itt azt tapasztalta, hogy sok itt a hazug, toxikus nő, nekem ez nagyrészt új infó és csodálkozom is. Ám bárhol bármikor, lwgyen az akár élőben, akár más weboldalakon, lehet bárhol bármikor ennyi-annyi, meg ilyen-olyan beteg, toxikus ember, akár nő az illető, akár férfi. Ezt sajnos el kell fogadni. Valóban nem tökéletes senki se, bár fura módon van jó pár ember, aki ezt hiszi magáról, pedig nem az és vannak, akik tökéletesre akarnak fejlődni. Pedig az lehetetlen, nincs hibátlan dolog, semmi és senki se az. Az már más kérdés, ha valaki nem tudja és/vagy nem is akarja beismerni a hibáit bizonyos esetekben.
Ma akkor jó kérdező. Ám azért ne csak a szépségét nézd, a belső fontosabb, főleg hosszabb távon, ezt ne feledd. Bár a főzni is tud nem nagy előny, az is egy jó pont, nem árt, ha a férfi is tud főzni. Remélhetőleg nem a főzés tudása az egyik fő szempontod a nőknél. Mindenhol vannak normális emberek is. Én itt ezen a weboldalon ismertem meg a jelenlegi barátomat, itt priviztünk először, de aztán idővel átmentünk máshova folytatni. Már 5 éve vagyok vele együtt.
Kész kaján is jól eltartható vagyok amúgy, de nyilván tök jó ha néha van más is.
Nem a külső fogott meg benne először, sokat beszéltünk mire képet cseréltünk, de nagyon kellemes meglepetés volt. Mondhatom nyugodtan, hogy álmaim nője. 😊
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!