Csak én járok így mindíg?
Ha valakit szeretnék megismerni vagy nem érdeklem és/vagy már van párja.
Próbálkoztam fiatalabbal, idősebbel, ilyen-olyan stílusú, nyitottabb vagy zárkózottabb lányokkal is, de évek óta csak ezt kapom. 🙁
Az online ismerkedést már rég feladtam, az csak a külsőségekről meg a pénzről szól, és akkinek mind kettő jó, az is csak alkalmit tud rajta találni szinte.
Alapvetően műszaki érdeklődésű ember vagyok, ilyen körökben meg sajnos nem sok lány mozog, és nem is érdekli őket, szóval meg vagyok lőve sajnos.
"Az online ismerkedést már rég feladtam, az csak a külsőségekről meg a pénzről szól, és akkinek mind kettő jó, az is csak alkalmit tud rajta találni szinte."
Nem feltétlen. Pl ha megfogadod a hobbis tanácsomat, ott máris kiszűrhető a sok hülye, akinek minden mindegy csak jól nézzen ki és gazdag legyen. De ha egy tinderből indulsz ki, ott meg persze hogy ez lesz az alap.
Műszaki érdeklődéssel sincs veszve minden, felvehetsz bármilyen hobbit, kisérletezhetsz, kis változatosság, ki tudja mi jön be végül. Te is profitálsz belőle, és nyithatsz is ezáltal új emberek felé is.
Igen, nálam is volt olyan, hogy match után egyből köszönés meg bármi nélkül írt a csaj rám, úgy, hogy én akartam előbb, de időm se lett volna annyira gyorsan, hogy utaljak már neki 20 ezret, mert nem tudom már hova akar menni.
Az meg hogy, a képeikről meg videóikról küldik az árlistát, azon már meg sem lepődöm.
"valahogy nem értem, hogy felnőtt emberek hogyhogy nem tudnak normálisan, tartalmasan beszélgetni"
Hát mert a mai 30 körüli generációban már elég kevés van, akinek még mesét olvastak a szülei lefekvés előtt, nem pedig a kezükbe nyomták a tabletet... :( És akkoriban még a net veszélyei sem voltak annyira téma, mint ma...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!