Van itt olyan ember, aki nem halál unalmas és lehet vele normális üzentet váltani?
Figyelt kérdés
Nem egy "beszélgető parteren" vagyok túl itt GYIK-en de azt vettem észre, hogy mindenki halál sértődött, ha szó nélkül ott hagyod a beszélgetést, amikor az úgy néz ki hogy szia, mi a neve, hány éves vagy, hol laksz, mit csinálsz szabadidődben stb. stb. Ez egy anonim oldal, legalább it ne legyünk már olyan unalmasok, mint egy Tinder ismerkedésnél. Ha valaki érzi magában az erőt, hogy kilépjen az unalomból, az írjon nyugodtan. A "Szia, én is ismerkednék :)" kezdetű dolgokat auto nem veszem figyelembe. Cserébe te se fogsz unatkozni. Ha igen, akkor nyugodtan hagyj ott, én nem veszem a szívemre.2023. febr. 4. 22:23
81/135 A kérdező kommentje:
Lehet lehet, engedd szabadjára mindened, amid van. Kanos levél azóta se jött, úgy néz ki már mind elment aludni vagy nem tudom.
2023. febr. 5. 00:51
82/135 anonim válasza:
Kukszlinak nem létezik napszak, áll az éjjel meg nappal is
2023. febr. 5. 00:53
83/135 anonim válasza:
Hali, jössz Rocket Leaguezni?
2023. febr. 5. 00:59
84/135 A kérdező kommentje:
Hali, nincs letöltve és amúgy is 1 óra. Már rég neked is aludnod kéne haver
2023. febr. 5. 01:01
85/135 anonim válasza:
Előbb azt írtad lehet írni, most meg aludni küldesz minket? 😅
2023. febr. 5. 01:04
86/135 anonim válasza:
Ha olyan anyámasszony katonái vagytok, hogy hallgattok rá...
2023. febr. 5. 01:08
87/135 A kérdező kommentje:
Jól van tessék, szabad kezet kaptok. Próbáljátok meg ti feldobni a hangulatot ha már olyan okosak vagytok. :D Ha nem sikerül, akkor instant megy a friendzone.
2023. febr. 5. 01:09
88/135 anonim válasza:
Azért nem jó embert ölni, mert a mai felgyorsult, modern, digitalizált világban túl macerás tisztességesen megszabadulni egy holttesttől. Bezzeg a 60-as, 80-as években valami ki zsák faluban, idiótákból álló rendőrséggel... azok voltak a szép idők.
2023. febr. 5. 01:10
89/135 anonim válasza:
Kannibálnak állni se éri meg, ennyi betegséghordozótól ki tudja, milyen sz.rt szedsz össze. Az alapos hőkezelés se garancia.
2023. febr. 5. 01:11
90/135 anonim válasza:
#87 rakj bele abba a friendzone-ba már most, onnantól kezdve legalább nem lesz rád gondom xd
2023. febr. 5. 01:21
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!