Kezdőoldal » Ismerkedés » Egyéb kérdések » Van itt olyan ember, aki nem...

Van itt olyan ember, aki nem halál unalmas és lehet vele normális üzentet váltani?

Figyelt kérdés
Nem egy "beszélgető parteren" vagyok túl itt GYIK-en de azt vettem észre, hogy mindenki halál sértődött, ha szó nélkül ott hagyod a beszélgetést, amikor az úgy néz ki hogy szia, mi a neve, hány éves vagy, hol laksz, mit csinálsz szabadidődben stb. stb. Ez egy anonim oldal, legalább it ne legyünk már olyan unalmasok, mint egy Tinder ismerkedésnél. Ha valaki érzi magában az erőt, hogy kilépjen az unalomból, az írjon nyugodtan. A "Szia, én is ismerkednék :)" kezdetű dolgokat auto nem veszem figyelembe. Cserébe te se fogsz unatkozni. Ha igen, akkor nyugodtan hagyj ott, én nem veszem a szívemre.
2023. febr. 4. 22:23
 121/135 anonim válasza:

#120 én tényleg lehozom a legelső üzenetből. Amíg nem volt barátom, én a Bumble-t használtam, ahol match után csak a női fél írhat, úgyhogy én nyugodtan kijelentem, hogy a sziu mizu hogy vagy mesélj magadról meg társai az instant unmatch. Én sem azzal kezdtem, én szeretek kreatívkodni a kezdő üzenettel, és ezt várom a másiktól is.

2023. febr. 5. 13:33
 122/135 anonim válasza:

#121 és nem csalódtál még így? Vagy elég ha az első üzenet tarol, utána már mindegy ha egyetlen ahhoz hasonló üzenetet sem látsz a figurától? Ja, és ha ezek az unalmas első üzenetek instant unmatch, akkor honnan tudod te jól döntöttél?:D Én nem kampányolok a semmi nulladék üzenetváltások mellett, de sokáig én is kreatív voltam, és mégsem hozott eredményt. Fordítva is, aki kreatívan startolt, az inkább egy lufi volt ami kipukkadt, nagyobb füsttel mint lánggal. Mindegy, gondolom nem fogok meggyőzni senkit, meg nem is akarok, és talán még az is lehet hogy az esetek legalább felére igaz, hogy aki unalmasan indít az nem lesz jobb később sem, de azért itt Zagyva folyón sokat hajókázik pár ember az biztos.

2023. febr. 5. 14:13
 123/135 anonim válasza:
Kérdező, nekem írhatsz valami kreatívat.
2023. febr. 5. 14:41
 124/135 anonim válasza:
A kérdező még alszik :D
2023. febr. 5. 15:20
 125/135 anonim válasza:
A kérdező inkább megunta ezt a troll kérdést és már a következő troll kérdésen gondolkozik
2023. febr. 5. 16:01
 126/135 anonim válasza:
Hol vagy kérdező?
2023. febr. 5. 16:05
 127/135 A kérdező kommentje:
Nem tudom hány emberről mondható el ez innen, de nekem van életem gyakorin kívül is és épp azt éltem aktívan. :D De közeleg az este, szóval folytathatjuk ezt a mesét.
2023. febr. 5. 17:50
 128/135 anonim válasza:

#127 általában van, de a héten szedték ki a bölcsességfogam úgy kb az állcsontom leghátsó sarkából xd

Úgyhogy még egy pár napig pihi.

2023. febr. 5. 18:27
 129/135 anonim válasza:
#128 Jaj ne, nekem is mostanában kezd fájogatni pont az ottani bölcsességfogam, nagyon rossz volt? Az egyiket a másik oldalról már kiszedték, de az nem ennyire meg így beépülve, félek hogy ez még jobban fog fájni xd
2023. febr. 5. 18:36
 130/135 anonim válasza:
#128 hát én maszekba mentem, mert úgy voltam hogy ennek az istennek az idejében én biztosan nem hagyom hogy a színvonalas államiban négyszer továbbküldözgessenek, aztán végül megnyomorítsanak, és valószínűleg jól döntöttem mert tényleg nagyon rossz helyen volt a fog, másfél órán keresztül műtötték, össze volt nőve teljesen az állcsontommal. Amúgy önmagában annyira nem fájt, csak jobb volt kivenni mert félig benőtt a nyálkahártya mögé, és az fájt ahogy a fog azt szúrkálta hátulról, a fog nem gyulladt be csak körülötte a nyálkahártya. Szóval rossz élmény volt, de én elvileg elég speciális eset voltam, meg azt mondom hogy bárhol máshol ettől csak többet szenvedtem volna, egy ponton azt hittem hogy egyszercsak bemondja hogy oké, vissza az egész, mert ezt nem lehet így xd De nagyon közel volt az ideghez a fog, és nagyon profi volt a fogorvosnő.
2023. febr. 5. 18:46

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!