Kezdőoldal » Ismerkedés » Egyéb kérdések » Van itt olyan ember, aki nem...

Van itt olyan ember, aki nem halál unalmas és lehet vele normális üzentet váltani?

Figyelt kérdés
Nem egy "beszélgető parteren" vagyok túl itt GYIK-en de azt vettem észre, hogy mindenki halál sértődött, ha szó nélkül ott hagyod a beszélgetést, amikor az úgy néz ki hogy szia, mi a neve, hány éves vagy, hol laksz, mit csinálsz szabadidődben stb. stb. Ez egy anonim oldal, legalább it ne legyünk már olyan unalmasok, mint egy Tinder ismerkedésnél. Ha valaki érzi magában az erőt, hogy kilépjen az unalomból, az írjon nyugodtan. A "Szia, én is ismerkednék :)" kezdetű dolgokat auto nem veszem figyelembe. Cserébe te se fogsz unatkozni. Ha igen, akkor nyugodtan hagyj ott, én nem veszem a szívemre.
2023. febr. 4. 22:23
 91/135 anonim válasza:
Na, mi van, mindenkit ágyba dugott az anyukája? :P
2023. febr. 5. 01:23
 92/135 A kérdező kommentje:
Mindegy is. A 30 fölöttiek már elmentek csucsuzni. Az alattiak itt se voltak, mert buliznak. Aki meg mégsem alszik vagy bulizik az már dacból sem ír, nehogy élvezzem. :)
2023. febr. 5. 01:24
 93/135 anonim válasza:
Volt, aki a kérdésedre is válaszolt. Csak mondom...
2023. febr. 5. 01:26
 94/135 anonim válasza:
Senki se akar gyilkolásról dumcsizni? Ez olyan sad... T.T
2023. febr. 5. 01:39
 95/135 A kérdező kommentje:
#93 Tudom, láttam és egyetértek. :D De képzeld el milyen lenne ha a modern világba is lehetne ilyen könnyen ölni. Írsz nekem valami csúnyát gyakorin, mehet az IP és lakcím keresés, majd visszaküldelek anyádba egy kalapáccsal. Jó ez a modern kor, hidd el.
2023. febr. 5. 01:39
 96/135 anonim válasza:

Aki nem sík idióta, az másik országból bejelentkezve írogat.

A kalapács meg unalmas és közönséges. Valamilyen kifinomult méreg, áramütés... vagy élve boncolás érzéstelenítés nélkül... Az már valami.

2023. febr. 5. 01:42
 97/135 anonim válasza:
#95 Te beteg vagy....
2023. febr. 5. 01:43
 98/135 anonim válasza:
Még kezdő.
2023. febr. 5. 01:44
 99/135 anonim válasza:
#95 az a baj volna olyan elmeroggyant böszme vadbarom aki megcsinálná. De szerencsére bármiről van szó, itt a többségnek csak a szája nagy.
2023. febr. 5. 01:55
 100/135 anonim válasza:
Én itt vagyok most tértem haza a stifler bàrból
2023. febr. 5. 02:17

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!