Van itt olyan ember, aki nem halál unalmas és lehet vele normális üzentet váltani?
Figyelt kérdés
Nem egy "beszélgető parteren" vagyok túl itt GYIK-en de azt vettem észre, hogy mindenki halál sértődött, ha szó nélkül ott hagyod a beszélgetést, amikor az úgy néz ki hogy szia, mi a neve, hány éves vagy, hol laksz, mit csinálsz szabadidődben stb. stb. Ez egy anonim oldal, legalább it ne legyünk már olyan unalmasok, mint egy Tinder ismerkedésnél. Ha valaki érzi magában az erőt, hogy kilépjen az unalomból, az írjon nyugodtan. A "Szia, én is ismerkednék :)" kezdetű dolgokat auto nem veszem figyelembe. Cserébe te se fogsz unatkozni. Ha igen, akkor nyugodtan hagyj ott, én nem veszem a szívemre.2023. febr. 4. 22:23
41/135 anonim válasza:
"kevésbé kreatív embereknek adok valami kezdést." Ez nem kreativitás kérdése. Normális ember nem ilyen témákkal indít beszélgetést, hanem "unalmasabb" dolgokkal. Bár ugye kinek mi a normális.
2023. febr. 4. 23:51
42/135 anonim válasza:
Olyat keres aki nem halál unalmas erre a halálról akar beszélni
2023. febr. 4. 23:51
44/135 anonim válasza:
43 - fogadjunk hogy nem az ujjaddal írtad le?
2023. febr. 4. 23:52
45/135 anonim válasza:
#42: És még unalmas is. Filozofáljon a franc egy vadidegennel.
2023. febr. 4. 23:53
46/135 anonim válasza:
#42 Szerintem ezt úgy érti, hogy az ittlévő emberek megölik őt az unalommal. Azaz azzal hogy mennyire "unalmasak" ő szerinte.
De kedves kérdező, javíts ki ha tévedek. :D
2023. febr. 4. 23:53
47/135 anonim válasza:
44 igazad van, ezt a kugimmal írtam. XD Azzal is ütőm a billentyűzetet. :D
2023. febr. 4. 23:55
48/135 anonim válasza:
Emberek, észrevettétek hogy a csajszinak 5 oldalnyi választ adtatok, úgy hogy elméletileg senkit sem érdekel egy ilyen lány? Csak gondoltam így megjegyzem...
2023. febr. 4. 23:55
49/135 anonim válasza:
Gondoltam, jó vékonyak a vonalak :D
2023. febr. 4. 23:56
50/135 anonim válasza:
Engem minden lány érdekel
2023. febr. 4. 23:56
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!