Kezdőoldal » Ismerkedés » Egyéb kérdések » Van itt olyan ember, aki nem...

Van itt olyan ember, aki nem halál unalmas és lehet vele normális üzentet váltani?

Figyelt kérdés
Nem egy "beszélgető parteren" vagyok túl itt GYIK-en de azt vettem észre, hogy mindenki halál sértődött, ha szó nélkül ott hagyod a beszélgetést, amikor az úgy néz ki hogy szia, mi a neve, hány éves vagy, hol laksz, mit csinálsz szabadidődben stb. stb. Ez egy anonim oldal, legalább it ne legyünk már olyan unalmasok, mint egy Tinder ismerkedésnél. Ha valaki érzi magában az erőt, hogy kilépjen az unalomból, az írjon nyugodtan. A "Szia, én is ismerkednék :)" kezdetű dolgokat auto nem veszem figyelembe. Cserébe te se fogsz unatkozni. Ha igen, akkor nyugodtan hagyj ott, én nem veszem a szívemre.
2023. febr. 4. 22:23
❮❮ 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... ❯❯
 11/135 A kérdező kommentje:

Ez nem így működik. Annak írok vissza, akivel van kémia. :) Ez már egy üzenetből lejön, hidd el.

#7 Köszönöm az infót, biztos igazad van. Kár, hogy nem tudok az infóval mit kezdeni.

2023. febr. 4. 23:03
 12/135 A kérdező kommentje:
#9 És honann tudod, hogy én 12, házas asszony vagy épp nyugdíjas vagyok?
2023. febr. 4. 23:04
 13/135 anonim válasza:
#8: Akkor a legjobb helyre jöttél. Ja, bocs, mégsem. Egókirálynők sorjáznak itt, hogy majd valaki szórakoztatja őket, és maguk sem tudják, hogy mit is akarnak.
2023. febr. 4. 23:05
 14/135 anonim válasza:
Én elhiszem!:) De mindig így fel vagy pörögve/aktív vagy, vagy csak jelenleg ért valami és beszélni van kedved?
2023. febr. 4. 23:08
 15/135 anonim válasza:
#11: "Annak írok vissza, akivel van kémia." Jaj, ez fájt. Írásban hogyan lehet kémia? Egyébként mivel semmit sem böffentettél ide, hogy téged mi érdekel, miről szeretsz/szeretnél beszélgetni, ezért gondolom, arra vágysz, hogy a sok pasi megrohamozzon téged, te meg élvezkedj azon, hogy nem válaszolsz, mert nem találták ki, miről is szeretsz társalogni.
2023. febr. 4. 23:08
 16/135 A kérdező kommentje:

#13 Hova kell ide egó? Ha nem vagy rám kíváncsi, akkor ne tessék itt lenni és írni nekem fiatalember.

#14 Mindig aktív vagyok, de életemben először írtam az ismerkedés felületre. Nem bántam meg, roastolhattok, azt is élvezem.

#15 Amikor látsz egy üzenetet, akkor el tudod dönteni, hogy te most vissza akarsz írni vagy semmi értelme, emrt unalmas. Ez a "kémia" írásban. És tapasztalatból mondom, hogy már volt itt ilyen. És amúgy ki mondta, hogy egyáltalán olyanról kell beszélni, amit szeretek? Ha én ide írom, hogy szeretem a League of Legends játékot, akkor okosabb leszel tőle?

2023. febr. 4. 23:13
 17/135 anonim válasza:
#16: Ha nem vagy kíváncsi mások véleményére, akkor ne tessék itt lenni, és kérdéseket kiírni.
2023. febr. 4. 23:16
 18/135 anonim válasza:
Ez biztos a cintia
2023. febr. 4. 23:16
 19/135 anonim válasza:

Hát ha ide elsőnek írtál, akkor lehet megbánod! Itt nem sok pozitív dolgot találsz! Lehet találni normális beszélgetőket is, (én találtam már nem eggyet) de ritka!

De arra jó hogy szórakozz!🙂 Pozitív hozzáállás kell!

2023. febr. 4. 23:19
 20/135 anonim válasza:
Amúgy valakinek válaszoltál már vagy jobban szórakoztat azzal foglalkozni csoportosan oltani próbálnak?:D
2023. febr. 4. 23:21
❮❮ 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!