Van itt olyan ember, aki nem halál unalmas és lehet vele normális üzentet váltani?
Figyelt kérdés
Nem egy "beszélgető parteren" vagyok túl itt GYIK-en de azt vettem észre, hogy mindenki halál sértődött, ha szó nélkül ott hagyod a beszélgetést, amikor az úgy néz ki hogy szia, mi a neve, hány éves vagy, hol laksz, mit csinálsz szabadidődben stb. stb. Ez egy anonim oldal, legalább it ne legyünk már olyan unalmasok, mint egy Tinder ismerkedésnél. Ha valaki érzi magában az erőt, hogy kilépjen az unalomból, az írjon nyugodtan. A "Szia, én is ismerkednék :)" kezdetű dolgokat auto nem veszem figyelembe. Cserébe te se fogsz unatkozni. Ha igen, akkor nyugodtan hagyj ott, én nem veszem a szívemre.2023. febr. 4. 22:23
21/135 anonim válasza:
Hagyjuk mert már most unalmasnak tűnsz :D
2023. febr. 4. 23:23
22/135 A kérdező kommentje:
Válaszoltam 2-nek is. :)
2023. febr. 4. 23:23
23/135 anonim válasza:
"És amúgy ki mondta, hogy egyáltalán olyanról kell beszélni, amit szeretek? Ha én ide írom, hogy szeretem a League of Legends játékot, akkor okosabb leszel tőle?" Szóval akkor olyanról is lehet beszélni, amit nem szeretsz? Mert eddig csak azt sorjáztattad, hogy mit NE írjanak neked. Sokkal egyszerűbb és célravezetőbb, ha leírod az érdeklődési köreidet, netán a világmegváltó gondolataidat, de persze könnyebb elvárni azt, hogy majd a másik ember hátha kitalálja, miről szeretsz trécselni, mi az, ami neked bejön.
2023. febr. 4. 23:25
24/135 anonim válasza:
na, kérdező, ez a lehengerlő beképzelt stílus nekem nem jön be, sok sikert a többiekkel!
2023. febr. 4. 23:27
25/135 anonim válasza:
#21: Gondolom, csak egy tipikus 16 éves, flegma kamaszlánnyal van dolgunk, aki azt hiszi, hogy körülötte forog a világ, és hogy ő marhára izgalmas egyéniség.
2023. febr. 4. 23:28
26/135 A kérdező kommentje:
#25 Ennél messzebbre nem is lőhettél volna ezzel a következtetéssel.
Értem, tehát elvileg ez a beképzelt stílus itt senkinek nem jön be, de akkor miért van az, hogy így is több levelet kaptam, mint azok, akik simán kiírják, hogy "Van kedve valakinek beszélgetni 2x/x nemű" Aztán ír magáról 10 sort, amit senki nem olvas el és várja a jelentkezőket. Én csak próbáltam megfűszerezni egy kicsit a dolgot és szűrni a népet. :)
2023. febr. 4. 23:32
27/135 anonim válasza:
Haveroméknál most szakadt be az emésztőgödör, gyerünk csajok írjatok ha tudni akarjátok a full storyt, már nem is vagyok unalmas
2023. febr. 4. 23:33
28/135 anonim válasza:
Hát akkor még szomorúbb, hogy a felnőttek is egy 16 éves kamaszlány flegmasági szintjén léteznek... Amúgy honnan tudod, hogy mások hány levelet kapnak? Mindenkinek feltörted a postafiókját? A kanos fiúk minden csajnak írnak, ne légy annyira elájulva a teljesítményedtől.
2023. febr. 4. 23:35
29/135 anonim válasza:
Én sokat üzeneteztem itt már, hosszú beszélgetések is voltak.
30/135 anonim válasza:
Majd egymásra untok pár levél után, igazából a minőség a lényeg nem a mennyiség :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!