Kezdőoldal » Szórakozás » Egyéb kérdések » Ez normális járvány idején...

Ez normális járvány idején vagy én vagyok túl unalmas?

Figyelt kérdés

Pár hete az van, hogy ha nem tanulok, házit csinálok, szakdolgozatot írok vagy a kedvenc sorozataimat nézem, akkor unatkozok. Néha elmegyek sétálni, de amúgy nem tudok mit csinálni.

Régen szerettem beülni éttermekbe, pizzázókba, ilyen helyekre, de oda most nem lehet menni. Kirándulni szerettem régen, de oda se lehet menni értelemszerűen. Legalábbis én nem tudnék, mert vezetni nem tudok, így csak vonattal mehetnék meg sok hely ki van zárva, például múzeumok.

Én vagyok túl unalmas, vagy ez a járvány miatt természetes? Otthon a 4 fal között mi lehetne csinálni tanuláson és tv-nézésen kívül? Házimunkát lehet, azt is szoktam, de azt se lehet mindig csinálni, meg esténként már nem kellemes.

2021. febr. 28. 18:58
 1/2 anonim ***** válasza:
Nem veled van a baj, ez természetes. Én otthon ülő típus vagyok, de már én is úgy érzem, hogy nem tudok már mit csinálni itthon, pedig én minden nap eljárok dolgozni. Esetleg próbálj ki valami új hobbit, amit otthon is lehet csinálni, az lehet, hogy lefoglalna. Például amikor én fél évig munkanélküli voltam, akkor nekiálltam horgolni tanulni, az elég jól lefoglalt, és azóta is szeretem csinálni.
2021. márc. 1. 14:37
 2/2 anonim ***** válasza:

Tanuld meg a zsonglőrködést:) Nekem nagyon feldobja a karantént. Teniszlabdával is lehet kezdeni, vagy kis babzsákkal. Itt van két jó oktatóvideó:

https://www.youtube.com/watch?v=FeYTIP0tTyY

https://www.youtube.com/watch?v=dCYDZDlcO6g

2021. márc. 1. 20:53

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!