Van itt olyan ember, aki nem halál unalmas és lehet vele normális üzentet váltani?
Figyelt kérdés
Nem egy "beszélgető parteren" vagyok túl itt GYIK-en de azt vettem észre, hogy mindenki halál sértődött, ha szó nélkül ott hagyod a beszélgetést, amikor az úgy néz ki hogy szia, mi a neve, hány éves vagy, hol laksz, mit csinálsz szabadidődben stb. stb. Ez egy anonim oldal, legalább it ne legyünk már olyan unalmasok, mint egy Tinder ismerkedésnél. Ha valaki érzi magában az erőt, hogy kilépjen az unalomból, az írjon nyugodtan. A "Szia, én is ismerkednék :)" kezdetű dolgokat auto nem veszem figyelembe. Cserébe te se fogsz unatkozni. Ha igen, akkor nyugodtan hagyj ott, én nem veszem a szívemre.2023. febr. 4. 22:23
1/135 anonim válasza:
Ha lány vagy igen, mondjuk felőlem képcsere is mehet az elején hogy ne legyen zsákbamacska
2023. febr. 4. 22:48
2/135 A kérdező kommentje:
Lány vagyok. És ez mennyiben változtatja a dolgokat? :D
2023. febr. 4. 22:51
3/135 A kérdező kommentje:
Persze, jöhet minden kép, d_ckpick is simán belefér, max nem érdekel. :D
2023. febr. 4. 22:52
4/135 anonim válasza:
És akkor te milyen témákat javasolsz a beszélgetéshez?
2023. febr. 4. 22:57
5/135 anonim válasza:
Az alap hogy kapni fogsz egy csomót, említésre se méltó :D mondjuk nekem minden képem az mert egy nagy f.sz vagyok
2023. febr. 4. 22:57
6/135 A kérdező kommentje:
Nem is kaptam még, ez nem fair. Pedig egy magányos, fiatal, szexi lány vagyok, aki keresi a párját. Ja és közel is vagyok hozzád, ez szint biztos. 1 km-en belül, eskü.
2023. febr. 4. 22:59
7/135 anonim válasza:
#6: Az én farkam állítólag szép és "férfias". :)
2023. febr. 4. 23:01
8/135 anonim válasza:
De akkor te is tudj beszélni vagyis írni bőven, ne csak nekem kelljen!
9/135 anonim válasza:
Faszikkal ki akar beszélgetni szerinted? jó hogy számít
10/135 anonim válasza:
Nőies farok is létezik?
2023. febr. 4. 23:02
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!