Van itt olyan ember, aki nem halál unalmas és lehet vele normális üzentet váltani?
Figyelt kérdés
Nem egy "beszélgető parteren" vagyok túl itt GYIK-en de azt vettem észre, hogy mindenki halál sértődött, ha szó nélkül ott hagyod a beszélgetést, amikor az úgy néz ki hogy szia, mi a neve, hány éves vagy, hol laksz, mit csinálsz szabadidődben stb. stb. Ez egy anonim oldal, legalább it ne legyünk már olyan unalmasok, mint egy Tinder ismerkedésnél. Ha valaki érzi magában az erőt, hogy kilépjen az unalomból, az írjon nyugodtan. A "Szia, én is ismerkednék :)" kezdetű dolgokat auto nem veszem figyelembe. Cserébe te se fogsz unatkozni. Ha igen, akkor nyugodtan hagyj ott, én nem veszem a szívemre.2023. febr. 4. 22:23
61/135 A kérdező kommentje:
Én mindenhol jól szórakozom. :D Figyelj, gyakorlatilag semmit nem tudtok rólam a nememen kívül és mégis árad a legtöbb hozzászólásból a tiszta gyűlölet a személyem és a képviselt stílusom iránt. Ebből pszichológiai disszertációt lehetne írni.
És még mindig elszomorít, hogy nem a kanosok találtak be, ők is szórakoztatóak ám.
2023. febr. 5. 00:09
62/135 anonim válasza:
#43 bocs de ezen felröhögtem 😂😂😂
2023. febr. 5. 00:11
63/135 anonim válasza:
Ne érts félre, én nem ítélkezem csak poénkodok :D
2023. febr. 5. 00:11
64/135 anonim válasza:
"árad a legtöbb hozzászólásból a tiszta gyűlölet a személyem és a képviselt stílusom iránt." Igen, a víz a hibás, mert nem arra folyik, amerre te akarsz úszni.
2023. febr. 5. 00:14
65/135 anonim válasza:
Hallod te vagy itt az első aki azért panaszkodik mert nem kap dickpicet
2023. febr. 5. 00:14
66/135 A kérdező kommentje:
#64 Azt neked ki mondta, hogy én nem erre akarok úszni?
2023. febr. 5. 00:15
67/135 A kérdező kommentje:
#65 Sajnálom, még nem láttam férfi nemiszervet és félek keresni google-ön.
2023. febr. 5. 00:16
68/135 anonim válasza:
Csak üzenetben működik minden? Hívj fel valami felületen, irkálni az ami igazán unalmas
2023. febr. 5. 00:18
69/135 anonim válasza:
Az a trükk hogy ignorálnod kell az ismerkedési szándékot és bosszúból küldenek mert már olyankor nincs veszítenivalójuk :D a dickpicek 99 százaléka kéretlen
70/135 anonim válasza:
Ha ennyi embernek nem tetszik a produkciód, akkor elgondolkodhatnál azon, hogy esetleg nem a többiekkel van a baj.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!