Kezdőoldal » Ismerkedés » Egyéb kérdések » Van itt olyan ember, aki nem...

Van itt olyan ember, aki nem halál unalmas és lehet vele normális üzentet váltani?

Figyelt kérdés
Nem egy "beszélgető parteren" vagyok túl itt GYIK-en de azt vettem észre, hogy mindenki halál sértődött, ha szó nélkül ott hagyod a beszélgetést, amikor az úgy néz ki hogy szia, mi a neve, hány éves vagy, hol laksz, mit csinálsz szabadidődben stb. stb. Ez egy anonim oldal, legalább it ne legyünk már olyan unalmasok, mint egy Tinder ismerkedésnél. Ha valaki érzi magában az erőt, hogy kilépjen az unalomból, az írjon nyugodtan. A "Szia, én is ismerkednék :)" kezdetű dolgokat auto nem veszem figyelembe. Cserébe te se fogsz unatkozni. Ha igen, akkor nyugodtan hagyj ott, én nem veszem a szívemre.
2023. febr. 4. 22:23
 101/135 anonim válasza:
Ahhoz tudás is kell. Nem olyan egyszerű előkeríteni valakit, akinek korrekt védelmi rendszere van, mint ahogy azt a ZS kategóriás akciófilmek sugallják. Még egy e-mail fiók feltörése is megizzasztja az átlag, keménykedő hülyegyereket.
2023. febr. 5. 02:18
 102/135 anonim válasza:
Olyat gurultam a villamosrol még most is fáj
2023. febr. 5. 02:19
 103/135 anonim válasza:
Say my name and be my victim...
2023. febr. 5. 02:21
 104/135 anonim válasza:
...I don't know your name, so it's hard for me to be your victim
2023. febr. 5. 02:23
 105/135 anonim válasza:
Ne már, itt senki se látta a Kampókézt?
2023. febr. 5. 02:28
 106/135 anonim válasza:
Nem. Van elég bajom, nem nehezítem az életem gyászos horrorfilmekkel.
2023. febr. 5. 02:31
 107/135 A kérdező kommentje:
Mennyi kávét ittatok ti, hogy még fent vagytok?
2023. febr. 5. 02:35
 108/135 anonim válasza:
Pont azért férnének rád a horrorfilmek. Kontrollált, biztonságos keretek között segít megbirkózni a stresszel, a szorongással és a váratlan, veszélyes helyzetekkel szembeni félelmekkel. Pszichológiailag abszolút pozitív hatással bírnak, az önismeretnek is jót tesznek. Nagyon sokat elmond az emberről, hogy melyik fajtától rémül meg. Aki pl. a megszállós filmektől fél, az vagy attól retteg, hogy elveszti a kontrollt az élete felett, vagy attól, hogy egyedül van, a körülötte lévő emberek nem azok, mint akiknek mutatják magukat. Akit a lassú zombik ijesztik meg, az pedig a lassú lefolyású, halálos betegségektől, illetve a szellemi leépüléssel járó betegségektől fél. Akit a szellemek készítik ki, annak múltbéli traumái vannak, attól fél, hogy a múltja tönkreteszi a jelenbéli életét is, hogy sosem szabadul ki a traumatikus élethelyzetéből.
2023. febr. 5. 02:40
 109/135 anonim válasza:
Életemben nem ittam kávét.
2023. febr. 5. 02:40
 110/135 anonim válasza:
#107 Az alvászavar már smafu?
2023. febr. 5. 02:41

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!