Kezdőoldal » Ismerkedés » Egyéb kérdések » Van itt olyan ember, aki nem...

Van itt olyan ember, aki nem halál unalmas és lehet vele normális üzentet váltani?

Figyelt kérdés
Nem egy "beszélgető parteren" vagyok túl itt GYIK-en de azt vettem észre, hogy mindenki halál sértődött, ha szó nélkül ott hagyod a beszélgetést, amikor az úgy néz ki hogy szia, mi a neve, hány éves vagy, hol laksz, mit csinálsz szabadidődben stb. stb. Ez egy anonim oldal, legalább it ne legyünk már olyan unalmasok, mint egy Tinder ismerkedésnél. Ha valaki érzi magában az erőt, hogy kilépjen az unalomból, az írjon nyugodtan. A "Szia, én is ismerkednék :)" kezdetű dolgokat auto nem veszem figyelembe. Cserébe te se fogsz unatkozni. Ha igen, akkor nyugodtan hagyj ott, én nem veszem a szívemre.
2023. febr. 4. 22:23
 111/135 anonim válasza:
De unalmas itt mindenki, inkább megyek horrorfilmet nézni.
2023. febr. 5. 02:48
 112/135 anonim válasza:
#108 persze, lufiárusnak a nyílzápor. Nagyon hiányzik.
2023. febr. 5. 03:07
 113/135 NTBS válasza:
Igen. Itt vagyok.
2023. febr. 5. 06:32
 114/135 anonim válasza:
Kávét nem ittam, csak bepiáltam de nagyon.
2023. febr. 5. 08:00
 115/135 anonim válasza:
Általában az ilyen kis majmok csak figyelemre vágynak mert otthon nem kapják meg. Elvárják, hogy szórakoztasd őket, szó nincs róla, hogy értelmes beszélgetésre van igénye.
2023. febr. 5. 10:51
 116/135 anonim válasza:

Én már végig se olvastam a sok választ (gondolom a többség magányos és megkeseredett férfi), én már csak ahhoz akarok hozzászólni, hogy igenis van írásban kémia, és aki nem érti, az milyen, az pont olyan unalmas, mint amiről a kérdező beszél. :))

23/N

2023. febr. 5. 11:42
 117/135 anonim válasza:
Szerintem szórakoztatóbb válaszok születtek többnyire mint amire az ember számítana. Aki meg azt gondolja hogy egy vagy néhány üzenetből megállapítják hogy mekkora kémia van, az sajnos faék egyszerűségű, mert a saját tapasztalat is az hogy akik baromi szórakoztatóak voltak írásban, azok élőben alig bírtak megszólalni. Én se rittyentek valami nagy üzeneteket, de legalább a való életben jókat beszélgetek olyannal, akivel megvan a kémia. :)) Néhányan olyan okosnak hiszik magukat, de főleg itt a wannabe lányok, hogy az már fájdalmas.
2023. febr. 5. 11:55
 118/135 anonim válasza:
#117 🤝
2023. febr. 5. 12:24
 119/135 anonim válasza:

Számomra alap elvárás, hogy írásban ugyanolyan kémia legyen, különben hiába jövünk ki nagyon jól élőben. Azt meg már az elején érezni lehet. Manapság a legfőbb kommunikációs eszköz a Messenger és társai, és én nagyon szeretek írásban beszélgetni, úgyhogy ha vadidegennel ismerkedek mondjuk Tinderen, nem fogok vele élőben is találkozni, ha nem passzoltunk össze előzőleg üzenetváltásban.

Nekem is mindenki unalmas, akinek nem olyan az energiája írásban, mint nekem.

#116 voltam

2023. febr. 5. 12:28
 120/135 anonim válasza:

#119 ezzel nincsen probléma. Hanem azzal, hogy akkor én most eldöntöm egy darab üzenetből hogy mekkora jófej vagy szimpatikus a másik. Mi van akkor, ha én (vagy akárki más) csak akkor tudok írásban is mindenki számára élvezhető módon kommunikálni a másikkal, ha jobban megismertem, vagy megismertük egymást? És ha nekem a legelső üzenetem mondjuk egy olyan, hogy szia kicsit mesélj magadról mit szeretsz, satöbbi, és nem egy olyan amitől te elájulsz hogy óó ezaz igen, megvan a kémia? Akkor te meg is állapítottad hogy az egy jó beszélgetés, jó ismeretség lesz, a másikkal meg szóba sem állsz mert ennyi alapján konstatálod magadban hogy ez egy unalmas figura vagy nem tudom, akármi. Persze oké, jól indítani nem árt, de akkor én meg itt ülök aztán malmozok magamban és válogatok, hogy igen ez jó, az meg nem jó, vagy mi? Srác vagyok én is, viszem én egy darabig a beszélgetés vezetőfonalát egy kis ideig ha kell, nincs ezzel gond, de ideális esetben egy kis idő múlva úgyis kiderül hogy ki milyen és passzolnak-e egymáshoz, aztán az is kiderül hogy többnyire egy zseb szart nem ért az díjnyertes legelső üzenet.

2023. febr. 5. 12:44

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!