Van itt olyan ember, aki nem halál unalmas és lehet vele normális üzentet váltani?
Figyelt kérdés
Nem egy "beszélgető parteren" vagyok túl itt GYIK-en de azt vettem észre, hogy mindenki halál sértődött, ha szó nélkül ott hagyod a beszélgetést, amikor az úgy néz ki hogy szia, mi a neve, hány éves vagy, hol laksz, mit csinálsz szabadidődben stb. stb. Ez egy anonim oldal, legalább it ne legyünk már olyan unalmasok, mint egy Tinder ismerkedésnél. Ha valaki érzi magában az erőt, hogy kilépjen az unalomból, az írjon nyugodtan. A "Szia, én is ismerkednék :)" kezdetű dolgokat auto nem veszem figyelembe. Cserébe te se fogsz unatkozni. Ha igen, akkor nyugodtan hagyj ott, én nem veszem a szívemre.2023. febr. 4. 22:23
51/135 anonim válasza:
Szóval nem különleges
2023. febr. 4. 23:57
52/135 A kérdező kommentje:
#48 Na, valaki végre használta az eszét. :D Pontosan ezért írtam így ki. De egymást is elszórakoztatják már, szóval hozom a popcornt. Természetesen továbbra is lehet magánban is "szórakoztatni", de itt is kiadhatjátok a napi feszkót rajtam, hajrá
2023. febr. 4. 23:58
53/135 anonim válasza:
(engem kurvára nem érdekel a dolog de hagyok itt egy kommentet hogy kapjak értesítést
Puszi puszi az unalmas embereknek
2023. febr. 5. 00:00
54/135 anonim válasza:
Este 6 után nem jó enni!
Hagyd meg holnapra a popcornt!
2023. febr. 5. 00:00
55/135 anonim válasza:
49 igen, éppen csak a hegyével karcintottam. :D
2023. febr. 5. 00:01
56/135 anonim válasza:
Privátban tuti nem szórakozol olyan jól mint itt :D
2023. febr. 5. 00:03
57/135 anonim válasza:
"Nem egy "beszélgető parteren" vagyok túl itt GYIK-en". Ez nem a GYIK, mert az a gyakran ismételt kérdések rövidítése. Még azt sem tudod, hol vagy...
2023. febr. 5. 00:04
58/135 anonim válasza:
Már meg is untad őket fogadjunk?
2023. febr. 5. 00:05
59/135 anonim válasza:
Szerintem azért nem jó embert ölni mert rossz
2023. febr. 5. 00:07
60/135 anonim válasza:
#58: Vagy csak jóllakott a troll, ki tudja. Egyébként sokszor pont azok a legunalmasabb emberek, akik nagyon erőltetetten akarják elhitetni magukról, hogy mekkora nagy egyéniségek.
2023. febr. 5. 00:08
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!