Elmondjam, hogy valószínű nem a férjemtől várok babát?
Nagyon szégyellem az esetet. Már 4 éve vágyom babára és a férjem is, de hiába próbálkoztunk nem jött össze.
Megcsaltam a férjem és terhes lettem. Most 12 hetes vagyok. Majdnem biztos vagyok bent, hogy nem a párom az apuka.
Szerintetek, ha elmondom tudja majd sajátjaként szeretni a picit? Vagy jobban járok, ha hallgatok?
Az álszentnek én is üzenem, hogy fogalma nincs milyen ember a kérdező és főképpen a férjéről és családi viszonyukról semmit nem tud, így szerintem nagyon vakmerő a kijelentése.
Kedves kérdező én is kíváncsi vagyok mi történt. Bár tudom, hogy elmondtad és szerintem helyesen tetted.
Nagyon intelligens apja lesz a gyermekednek! Fantasztikus ember lehet, ha így döntött! :)
További boldogságos babavárást, és kívánok szép szülés/születés élményeket nektek, boldog családdá válást! :)
Azert keszulj fel ra nem lessz konnyu a helyzeted ezekutan sem,a ferjed szemeben vissza kell allitani a bizalmat.Es ott lesz a gyerek verszerinti apja.Jo lenne tisztazni elore a szerepeket.
Apasagi vizsgalat is jo lenne hatha megis a ferjed az igazi apa,en ennek drukkolok.
Gondtalan terhesseget,szep szulest,egeszseges babat,boldog csaladot kivanok nektek!
Nagyon örülök hogy a férjed így döntött!
Nagyon sok boldogságot kívánok Nektek együtt így családként.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!