Elmondjam most neki, vagy csak ha már teljesen biztos?
Én elmondanám, mert fontos, hogy ezekről tudjon, hisz ő is az életed része. Másrészt azonnal elmennék a dokihoz, hogy írjon fel gyógyszert, ami a megmaradásban/megtapadásban segít!
Boldog babavárást!
Szia!
Én elmondanám. Neki biztosan, másnak nem!
Ketten várjátok a babát, csak éppen mi nők hordjuk ki. Te az ő helyében elmondanád? :-))
Szia. Én a férjemnek elmondanám azonnal. De a család többi tagjának csak a 12 heti vizsgálatok után mondanám el.
Üdv
Nagyon sajnálom hogy annó elment a baba! De most GRATULÁLOK!!!
Én személy szerint várnék még vele, mert neki is nehéz lehetett, és így nagyobb öröm lesz megtudnia hogy már biztosabb a dolog, mint megint örülni és utána kétségek közt lenni!
Sok boldogságot és egészséget kívánok Nektek! Aztán írj hogy hogy döntöttél!
Ne hagyd ki ebből, szerintem!
Vigyázz magatokra!
Sok sikert! Picúrnak üzenem, hogy kapaszkodjon rendesen! :)
Én tutira elmondanám.
Én a mensi ELŐTT 3 nappal teszteltem pozitívat, de már akkor nem bírtam magamban tartani. Épp dolgozott, úgyhogy felhívtam és elújságoltam neki. Mint kiderült, fel sem fogta, mit mondok neki. :S
Én nem tudnám magamban tartani.
Ha szomorú dolog is történik, arról a párodnak is tudnia kell.
De reméljük, ezúttal nem lesz semmi baj!!! Vigyázz magadra,
üdv 31 hetes kismami
Köszönöm a gyors válaszokat! Aranyosak vagytok! Azon a 'kapaszkodjon' megjegyzésen jót mosolyogtam. :)
Kettősség van bennem. Elmondanám most azonnal, ugyanakkor ki is várnám a péntek estét, hogyan alakul...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!