Elmondjam, hogy valószínű nem a férjemtől várok babát?
Nagyon szégyellem az esetet. Már 4 éve vágyom babára és a férjem is, de hiába próbálkoztunk nem jött össze.
Megcsaltam a férjem és terhes lettem. Most 12 hetes vagyok. Majdnem biztos vagyok bent, hogy nem a párom az apuka.
Szerintetek, ha elmondom tudja majd sajátjaként szeretni a picit? Vagy jobban járok, ha hallgatok?
Na hogyan döntöttél?Elmondod vagy sem?
Szerintem azért mindenképp kéne csináltatni majd egy dns tesztet hogy kiderüljön mert mi van ha valóban a férjedtől van a baba?
Sok szerencsét kívánok!
Írd majd meg hogy hogyan döntöttél és ha elmondtad akkor mit szólt a párod.
Nem irigyellek :-( A 12 hetes ultrahangból nagyjából ki tudod számolni a fogantatás napját. Biztos, hogy nem szép dolog hazugságban élni, de én csakis a baba érdekeit nézném. Ha a férjed szeret és te is le tudnád vele élni az életed, akkor nem mondanám el neki az igazságot. A babának család kell, és biztonság. Másrészt szerintem az a gyerek apja, aki szeretetben neveli! Abból, hogy nem ő a biológiai apa, büszkeségi kérdést lehet csinálni.
Szerintem amúgy sem derülne ki, hogy nem az övé a gyerek. Nem hinném, hogy a vércsoportját fogja nézni az apa.. és rengeteg gyerek van, aki nem hasonlít egyik szülőjére sem. Lényeg, hogy szeressétek!
Majd írd meg, hogy alakultak a dolgok. Én szorítok neked!!!
Az előzőnek: ez egyenlőre csak arra példa, hogy nyolc évig nem derült ki semmi, vagy inkább arra, hogy 8 évig még senki nem merte kimondani az igazságot.
A gyerek meg igenis rájöhet egy idő után. Akkor össze fog benne omlani az a kép, ami benne saját magáról él.
Szerintem biztos sok család van, ahol nem az apa a biológiai apa. Csak a nő nem veri nagydobra, így a környezet sem sejt semmit. Ha az apa szereti a gyereket, akkor nem fog megfordulni a fejében, hogy nem tőle van. Vagy ha mégis, fontosabb lesz neki a családi béke, minthogy nekiálljon kötekedni.. Persze mindenki másképp gondolja. Az meg hogy nem hasonlít rá, van ilyen. Vércsoporttal kapcsolatban pedig, ha a gyerek később megtudja, nem arra fog rögtön gondolni, hogy ha az enyém B-s , akkor a szüleimé milyen is lehet?
Kíváncsi vagyok, hogy mire jutott a kedves kérdező!!!!!
ha együtt tudsz élni a lelkiismerettel, hogy hazudsz egész életedben, akkor ne mondd el
ha viszont nem tudsz, akkor mondd el, csak számolj azzal, hogy egyedül maradsz a gyerekkel
a pasid össze fog törni, és sztem apasági tesztet fog kérni
ha nem az enyém lenne a gyerek, biztos nem nevelgetném más kölkét.. mindig az az ember járna a fejembe akivel megcsináltátok.... és lehet megcsapnám egyszer a kisgyereket mert az apját látnám benne
mondjuk legkevesebb lenne, hogy véresre verném a manuszt
nem tudom nekem ilyen a vérmérsékletem, de lehet hogy a férjed másként viselné
egyébként el kellett volna vetetni a gyereket... dehát gondolom nehéz lett volna felvállalnod a férjednek amit tettél
nem tudom amúgy lehet, hogy a férjed nem nemzőképes.... és ezért nem sikerült vele idáig
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!