Elmondjam, hogy valószínű nem a férjemtől várok babát?
Nagyon szégyellem az esetet. Már 4 éve vágyom babára és a férjem is, de hiába próbálkoztunk nem jött össze.
Megcsaltam a férjem és terhes lettem. Most 12 hetes vagyok. Majdnem biztos vagyok bent, hogy nem a párom az apuka.
Szerintetek, ha elmondom tudja majd sajátjaként szeretni a picit? Vagy jobban járok, ha hallgatok?
Köszönöm a válszokat.
A férjem ismeri a srácot, akivel megcsaltam.
Azt hiszem el fogom mondani.
Szerintem így jársz a legjobban. Nehéz beszélgetés lesz, de meg fogsz tőle könnyebbülni. Amúgy megértelek, és nem ítéllek el.. és meglepő, mennyi hasonló történet került elő itt a kérdésed kapcsán. Mennyi kis titka van egy embernek az élete során.... De azért a másik emberrel nem szabad játszanunk... Képzeld, ha a férjed beleélné magát a dologba, és később kiderül... fordítva is nagyon rossz lenne, ha Te lennél a férfi, gondolj csak bele.
Asszem jól döntöttél. Sok sikert kívánok nektek!
nézdd gonosz leszek, de MINDEKI ugy jön ki a legjobban hogy amit nem tud nem fáj.
ha szándékosan lettél terhes a szeretőtöl mondd el. ha véletlen akkor mérlegre kell tenned h mit jelent neked a férjed, ismerik e egymást a szeretővel( a lebukás maitt) és hogy mennyire hasonlitanak egymásra.
azt ajánlom h ha megcsaltad akkor vállald és matradj csendben. a nők azért születnek hogy áldozatokat hozzanak a későbbi tartós jóért. sajnos ez van:S
Utolsónak: ÉS ha később derül ki? Pl. nem egyezik a vércsoport... Akkor már inkább most robbanjon a bomba, mint akkor amikor megvan a baba. Ez a titokban tartás egy kicsit lutri, vagy bejön vagy nem.
Ha a a férj olyan típus, hogy képes megbocsájtani és sajátjaként nevelni a gyereket, még ha valószínű nem az övé, akkor az is lehet, hogy a továbbiakban kettőjük titka marad, a család többi tagja nem fogja megtudni.
De ha elküldi az asszonykát az is teljesen érthető.
Ez van, kicsit előbb kellett volna gondolkozni.
Én nem is tudom, hogy apunak mi a vércsoportja..sőt szerintem ő sem tudja, hogy nekem mi. Az is most derült ki amikor terhes lettem. De amúgy is egy pasi minek nézné meg, hogy az ő vércsoportja meg az anyuka vércsoportja meg a gyerek vércsoportja hogy kapcsolódik..úristen:D szerinted ezzel ki foglalkozik?
Ha az anyuka nem mondja el senkinek, akkor nem derül ki..ez nem szappanopera..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!