Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » 42 évesen már gáz első gyereke...

42 évesen már gáz első gyereket vállalni? Most találtam hozzá megfelelő párt.41 vagyok, jövőre tervezzünk.

Figyelt kérdés

2018. okt. 31. 01:26
 81/106 anonim ***** válasza:
22%

Nézd kérdező, ezt neked/nektek kell tudnotok, én nem szülnék már ennyi idősen, nem gondolnám túl ideálisnak, hogy a gyerek mikor éppen csak hogy nagykorú lesz, anyuka már 60-on túl van. Nekem is van olyan ismerősöm, ahol anyuka elvált, újraházasodott és most nem rég szült egy beteg babát, 44 évesen.... A környezetemben elég sokan gondolják úgy, hogy totális felelőtlenség volt ez a lépés, de hát az ő élete. Én nem szeretném, ha a gyerekem nagyanyjának néznének, ahogy azt sem szeretném kockáztatni, hogy esetleg beteg legyen a baba, hisz 40 fölött erre már hatványozottabban megvan az esély. De ez is csak egy vélemény, nem kell idegeneket bevonj a döntésetekbe.

Egyébként az itt kialakult vitába nem akartam beleszólni, de tök igaza van a 72%-os (és nem azért mert egy véleményen vagyunk), visszaolvastam a kommenteket, semmi b*unkó vagy sértő dolgot nem írt le a saját nézetein kívül, mégis kapásból le lett ostobázva és egyből bele lett kötve. Nevetségesnek és szánalmasnak itt egyedül az nevezhető, aki idegeneket szid és kötözködik egy anonim fórumon.

2018. nov. 6. 12:32
 82/106 anonim ***** válasza:
0%

80

Még mindig csinálod, ez hihetetlen ...

2018. nov. 6. 12:40
 83/106 anonim ***** válasza:
65%

Épp ahogy te, annyi különbséggel hogy magadban a gerendát sem, másokban a szalkat is észreveszed. Te kezdted az egészet és azóta is kötekedsz, de hát faj az igazság h ezt beismerd. Javaslom Kezeltesd magad minél előbb, hatha utána nem fogsz hiszti rohamot kapni anonim fórumon egy eltérő vélemény miatt. :D

Na és most írd le megint ugyanazt és mutogass masokra, miközben te generalod az egészet. ;)

2018. nov. 6. 13:07
 84/106 anonim ***** válasza:
0%

83

Ez körülbelül a hetedik hozzászólásom, melyben csak annyit jelzek, hogy egyedül cicaharcolsz. És nem bírod abbahagyni.

2018. nov. 6. 13:17
 85/106 anonim ***** válasza:
0%

87

Nyolcadszor jelzem, hogy egyedül köpködsz, kötözködsz és cicaharcolsz, önmagaddal.

2018. nov. 6. 13:41
 86/106 anonim ***** válasza:
0%

89

Kilencedszer jelzem, hogy másokat köpködsz, sértegetsz és egyedül játszol.

2018. nov. 6. 13:56
 87/106 anonim ***** válasza:
72%

Kilencedszer jelzem, hogy te generáltad az egészet és te vagy az egyetlen, aki köpködött rám, ok nélkül. Egyébként most tanulsz szamolni vagy mi bajod? Engem jól elszorakoztatsz, bár ilyen szintre lesüllyedni már elég cink.

Segítek, most jon majd a “Tizedjére szólok, hogy......”

:D

Ha ennyire nem érdekel a válaszom és szerinted még én vagyok, aki köpköd, mit keresel még itt?? Minek foglalkozok órák és napok óta velem? Nincs szükségem dilinyós rajongókra.

2018. nov. 6. 14:39
 88/106 anonim ***** válasza:
0%

90

Egyedül cicaharcolsz, több napja.

2018. nov. 6. 15:06
 89/106 anonim ***** válasza:
75%

Épp, mint te, aki generálta az egészet.

Egyéb mondanivalód van? Te is napok óta fújod az agymenesed és ismétled ugyanazt.

Még valami?

2018. nov. 6. 15:16
 90/106 anonim ***** válasza:
0%
Még mindig magaddal vívsz.
2018. nov. 6. 15:18

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!