42 évesen már gáz első gyereket vállalni? Most találtam hozzá megfelelő párt.41 vagyok, jövőre tervezzünk.
Azért nem értem ezt a vitát ami kialakult mert mindenkinek joga van a véleményhez.Az aki 20-as évei elején ,max közepén megtalálja a párját elképzelni se tudja milyen 30 felett még szingliként azt pedig végképp nem, hogy 40 körül mikor a biológiai óra már ketyeg, de szeretne anya lenni és végre párt is talál hozzá aztán meg kiröhögik,megszólják, lenézik,levénezik csak azért, mert nem az ideális időben tud gyereket vállalni..Ezekről a dolgokról senki se szól.Bele se gondol senki, hogy valójában mennyire szerencsés, hogy nem 40 évesen kell nekiállnia a babaprojektnek.Van akivel nem olyan bőkezű az élet.Én nem nézném le ezért a kérdezőt.Igen lehet nem éli meg az unokái születését, de igazából az szerencse és genetika kérdése illetve, hogy ki hogy tud és vigyáz az egészségére.
Engem és a testvérem a nagymamánk nevelt fel.52 évesen kerültünk hozzá miután a szüleink meghaltak egy autóbalesetben, ,,jó szülő" volt pedig nagyon gyerekek voltunk és nyilván ő sem az ereje teljébe kapott meg bennünket.Sőt megérte a dédnagymamaságot is és 80 évesen korát meghazudtoló fittségben él velünk mint szellemileg ,mint fizikailag.Nyilván nem bízom rá hetekre a gyerekeket, de pár órát simán elbír velük anélkül, hogy megkottyanna neki még este ő olvassa a mesét stb..stb..Szóval nem, nem biztos ,hogy minden fiatalon szülő megéri ,hogy a gyermeke unokát szül neki.Az aki idősebben szül nyilván vállal egy kockázatot viszont a legtöbb fiatal 20-on évei elején már a saját életét éli ki így,ki úgy.Képes eltartani,fent tartani magát.Nem kiszolgáltatott csecsemőt hagy hátra még egy 42 évesen szülő nő sem.Szóval szerintem mindenki tegye össze a kezét, adjon hálát a családjáért és ne itt veszekedjetek azon hogy kinek nincs vagy kinek van igaza.Felesleges.
Aki fiatalon szült nem tudja ilyen helyzetbe képzelni magát, aki meg idősebben vállal nem érti miért nem értik meg a már anyák, hogy ő is szeretné ezt az anya szót valakinek a szájából hallani.Szomorú, mert elvileg mind nők vagyunk és hasonló dolgokat szeretnénk az élettől..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!