42 évesen már gáz első gyereket vállalni? Most találtam hozzá megfelelő párt.41 vagyok, jövőre tervezzünk.
56
Nem, nem "elég baj". Hanem követi a TERMÉSZETES változásokat.
A baj az lenne, ha ematt kevesebb gyerek nevelkedhetne családban.
Ostoba.
Az azért mélységen szánalmas és nevetséges, hogy aki szerint nem a világ legtermészetesebb módja 40 felett szülni, azok mind le vannak pontozva..... Mint az oviban komolyan, miért nem lehet elfogadni és tiszteletben tartani más véleményét?! A kérdező feltett egy kérdést és itt MINDENKI arra válaszolt, ki így, ki úgy, attól még mind hasznos válaszokat írtunk! De neem, egymást fel kell pontozgatni, aki meg nem azt írja, amit én gondolok, annak nyomkodjuk ész nélkül a pirosat. Bravó!
Ezt azért írtam most már le, mert számtalan kérdésnél ez megy, hogy hasznos válaszok le vannak pontozva, csak mert valakiknek csípi a szemét..
#58as és #61es vagyok. Részemről ez az utolsó komment ennél a kérdésnél.
Most is csak azért írok, hogy megköszönjem a kedves privátot egy bizonyos "hölgynek", amiben a férjemet vén f..znak titulálja, engem pedig le vén k..vázott és szívből kívánja, hogy soha ne legyen gyerekünk, vagy ha lesz is, reméli, hogy nyomorék és fogyatékos lesz, mert akkor a mi fajtánk legalább nem fog szaporodni.
Nos erre a kedves üzenetre csupán annyi reakcióm volt, hogy készítettem egy képernyőfelvételt és emailben elküldtem a moderátoroknak.
Apró megjegyzés a "mi fajtánkra" : Nem tudom ezt, hogy kell értelmezni, hiszen mi magyarok vagyunk, mindketten dolgozunk, felépítettük a megfelelő egzisztenciánkat és most érezzük azt, hogy jöhet a baba. Gondolom a kedves üzenet küldője érettségi előtt már szült a semmire és azóta folyamatosan gyarapodik a család. A hónap végén pedig csak vakarózik.
A normális bíztatásokat pedig hálásan köszönöm. Tényleg jól estek.
"Most is csak azért írok, hogy megköszönjem a kedves privátot egy bizonyos "hölgynek", amiben a férjemet vén f..znak titulálja, engem pedig le vén k..vázott és szívből kívánja, hogy soha ne legyen gyerekünk, vagy ha lesz is, reméli, hogy nyomorék és fogyatékos lesz, mert akkor a mi fajtánk legalább nem fog szaporodni."
😮😮😮😮
Úr Isten!!!
Borzalom, milyen bunkó állat emberek vannak!
Most én is bunkó leszek, de nagyon: remélem az ilyenekből, mint az üzenetíró nem lesz "vén k.r.v.a"! Jobb a világ nélkülük!
#65: Először is nem értem miből tudtad azt leszűrni, hogy nekem szerencsém volt, mert megtaláltam időben a párom. Egy szóval nem írtam, hogy van-e kapcsolatom, se azt h hány éves vagyok, tehát ezt a részét abszolút nem értem.
Másodjára pedig hadd dönthessem már el én, hogy kit "ítélek" el és kit. Amúgy sem ítélem el a kérdezőt, de én akkor sem szülnék 40 felett, ennyi. Szerintem ez több szempontból sem ideális, én így gondolom. Ugyanúgy a kérdésre válaszoltam, mint te, annyi különbséggel, hogy mi le vagyunk pontozva, csak nem értem miért. Vagyis de, mert sokan like-ként használják a gombokat és ha valami nem tetszik v nem egyezik az ő nézeteikkel, akkor lepontozzák, ezért mondom, hogy pont mint a dedóban. Ott volt kb ilyen kaliberű dolog..
67
Nos, én meg azt gondolom, hogy ostobán szülni "sok szempontból nem ideális". Nem tudom, mi erről a véleményed?
Nem tudom utolsó, ezt miért nem magadtól kérdezed..? :) Vagy a sok hozzad hasonló “ostobához”, aki képtelen más véleményét elfogadni?!
Felőlem aztán szüljetek akar 50 évesen is, ti bajotok, de nem kell elvárni h ezzel mindenki egyetértsen és nem kell egy eltérő vélemény miatt ostobának nevezni senkit! Saját szegénységi bizonyítványod.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!