42 évesen már gáz első gyereket vállalni? Most találtam hozzá megfelelő párt.41 vagyok, jövőre tervezzünk.
Egyáltalán nem gáz!! Fiatalabb korban is előfordulhat,hogy down szindrómát állapítanak meg a magzatnál. Erre vannak a szűrővizsgálatok.
Vágjatok bele minél hamarabb!
Sok sikert! :)
Az aki azt írja fogadj örökbe gyereket,mert nagyobb az esély,hogy egészséges,mintha te szülnél..
Gondolkodjunk már el rajta,hogy általában kik adják örökbe a gyereküket
Ők biztos nem járnak terhesgondozásra,szűrővizsgálatokra! (Tisztelet a kivételnek)
Meg ha valaki képes szülni 41 évesen,nem fognak örökbe adni csecsemőt,amikor rengeteg meddő pár van váró listán.
53
Nem, valóban nem véletlen, hogy 45, azaz NEGYVENÖT ÉV LEHET az örökbefogadó és az örökbefogadott között.
Szerintem teljesen rendben van, nagyobb a kockázat, de ha sikerül és egészséges a baba még nagyobb az öröm😀
Szurkolok🤞🏼
Férjem 46 éves, én 39. Nyár eleje óta próbálkozunk a babával.
Tudom, hogy le leszek pontozva, plusz a legtöbben elmondanak majd minket mindennek, de teszünk mások véleményére.
#59 Egyetértek!
Drukkolok én is mindkettőtöknek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!