Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » 42 évesen már gáz első gyereke...

42 évesen már gáz első gyereket vállalni? Most találtam hozzá megfelelő párt.41 vagyok, jövőre tervezzünk.

Figyelt kérdés

2018. okt. 31. 01:26
❮❮ ... 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 ❯❯
 91/106 anonim ***** válasza:
75%

Igen, ahogy te is. Tényleg nem veszed észre magad? :D

Papagájt jatszol?

2018. nov. 6. 15:21
 92/106 anonim ***** válasza:
0%
Napok óta próbálsz provokálni, de továbbra sem fog menni.
2018. nov. 6. 15:46
 93/106 anonim ***** válasza:
75%
Te is napok óta próbálsz provokálni, épp ezért írod huszadjara le ugyanazt. :D Mivel a kifejtett véleményemre képtelen voltál 2 épkézláb, normális mondatot írni és elmondani miért is ostoba az, aki nem ért veled egyet, így inkább nekiálltal fújni ugyanazt, hátha elersz vele valamit.
2018. nov. 6. 16:03
 94/106 anonim ***** válasza:
0%
Még mindig egyedül vagy.
2018. nov. 6. 16:06
 95/106 anonim ***** válasza:
75%

Nem bírom :DDD Potyognak a könnyeim a nevetestől. Te fix, hogy valamifele agyirokkant vagy, nincs ki mind a négy kerék. Én biztosan nem vagyok egyedül, de te ennyi ésszel már annál inkább. Szerintem egy unatkozó, 13 éves troll vagy, mert felnőtt ember nem lehet ennyire korlátolt, hogy órák óta ugyanazt ismételgeti és még csak észre sem veszi, hogy a hiba az o készülékeken van.

Ha mégsem egy unatkozó kislány vagy, az őszintén elszomorítana... Hisz csak ők lehetnek még egyelőre olyan szinten, hogy képtelenek érvelni, szimplán csak kötözködni akarnak, aztán meg beállítani magukat ártatlan baranykanak.

Valaki takaritsa már el innen ezt a nem normálist, most már tényleg.

Minek válaszolsz egyáltalán, ha szerinted én “magamban” vitatkozom?:D Hisz akkor még csak nem is hozzad szoltam, minek foglalkozol ilyen kitartóan velem?!

2018. nov. 6. 16:16
 96/106 anonim ***** válasza:
67%

Atya isten, mi folyik itt? Nem hittem volna, hogy ez az agytröszt 54%-os tudd még lejjebb süllyedni, de nagyon úgy néz ki, hogy mégis csak.

Neked tényleg nem tűnik fel, hogy itt egyedül te vagy végtelenül ostoba? Tényleg vettem a fáradtságot elolvastam, miből is indult ki a vita, de arra a következtetésre jutottam, mint amit már az utolsó 4 hszed sugallt, hogy buta vagy mint a tök.

Te álltál bele a 72%-osba, amiért nem ért egyet a 42 évesen való szüléssel, leostobáztad és kitartóan kötekedsz vele azóta is. Nem ő ismétli magát, vagyis de, mert miattad kénytelen, te vagy aki egy magadban harcolsz, mert egy darab értelmes mondatod és érved nincs, ugyanazt írod le mindenre! Én elhiszem, hogy lefagyott a rendszered, de már épp eléggé leégetted magad, mire jó ezt tetézni?

2018. nov. 6. 16:44
 97/106 anonim ***** válasza:
0%
Továbbra is csak ti köpköditek a másik embert, mint egy tyúkketrec, partner nélkül.
2018. nov. 6. 17:02
 98/106 anonim ***** válasza:
66%

"Továbbra is csak ti köpköditek a másik embert"

Mondja ezt az, aki ostobának nevezi a másikat, csak azért, mert ellentétes a véleménye, amit egyébként kulturáltan írt le: nem szülne 40 év fölött, mert neki nem ideális. Erre te leostobáztad és azóta is itt pörögsz.

Olvasd már vissza önmagad, vagy lásd be hogy túltoltad a frusztrációdból adódó személyeskedést, és ballagj szépen el.

Itt senki nem bántott senkit, amíg te meg nem érkeztél.

2018. nov. 6. 17:06
 99/106 anonim ***** válasza:
66%
Nem gáz!
2018. nov. 6. 17:24
 100/106 anonim ***** válasza:
61%
Nézz már egy kicsit magadba 54%-os!! Mindenki normálisan írta le a véleményét, senki nem sertegetett senkit, egészen addig, amíg neki nem álltak kötekedni és leostobázni engem, amiért nem a te velemenyeden vagyok. Olvasd már vissza miket írkáltál, továbbra is csak a másik “hibáit” látod meg, azt hogy tulajdonképpen amúgy te kezdted az egészet és te hisztiztel itt a véleményem miatt, az valahogy mintha totalisan elkerülné folyamatosan a figyelmedet...
2018. nov. 6. 17:45
❮❮ ... 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!