42 évesen már gáz első gyereket vállalni? Most találtam hozzá megfelelő párt.41 vagyok, jövőre tervezzünk.
Neked gáz, a gyereknek szívás.
Engem is ennyi idősen vállaltak a szüleim. 5 éves voltam, mikor anyám rokkant nyugdíjas lett. 12 évesen elvesztettem az apámat. 17 éves koromtól ápolom az anyám. 20 voltam, mikor kiderült nála a demencia, egy óránál tovább nem merem egyedül hagyni. 24 évesen fürdetek, pelenkázok, etetek, csak nem a saját gyerekem, hanem anyám.
Kapcsolatra esélyem sincs, amíg él, nem tudok elmenni kirándulni, bulizni, nem voltam strandon 10 éve. Örülök, ha enni van mit, mert így ápolásit kapok csak.
Minden este sírva alszok el, és arra gondolok, hogy mi lesz így velem, ha ő is 80 évig fog élni.
De persze, szülj csak gyereket 42 évesen, hisz az garancia arra, hogy 60 évesen is letagadhatsz 20 évet. Elég elmenni háziorvoshoz, tele a rendelő fiatalos nyugdíjassal, hisz a magyarokra aztán különösen jellemző hogy egészségesek.
Manapsag nem gaz.
De tenyleg ne varj a kovetkezo evre.
Egyik ismerosom is kuzd mar evek ota, iden lesz 43 es egyenlore meg semmi.
Nem tudhatod hogy osszejon e egybol..
Ha te nem érzed magad idősnek hozzá, akkor szülj.
A Down-szindróma esélye ugyan sokkal nagyobb mint fiatalabb korban, de nem törvényszerű.
Én ugyan 34 vagyok, de màr ebben a korban sem szülnék.(van egy 9 éves lànyom)
Ha ki akarsz cseszni a gyerekeddel, akkor hajrà!
Nem gaz. Miert kellene bantani azert, mert igy jott ossze az elete? Konnyu bantani azoknak, akik mar a 20-as eveikben megtalaltak a nagy őt.
Viszont kedves kerdezo en sem varnek meg 1 evet. Ha rendben vagy egeszsegileg, akkor ne varj!
Egyetértek 11-es.
Édesanyám anyukája 60 körül kezdett demences lenni, nem kórosan, de vannak látható jelek. Most 70 évesen már nem tud főzni, különben leégne a ház, és még lehetne sorolni.
Ez előfordul, de egy 18 éves kislánynak ez még akkor sem való teher!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!