42 évesen már gáz első gyereket vállalni? Most találtam hozzá megfelelő párt.41 vagyok, jövőre tervezzünk.
Nem, nem az. Hülyék ezek, ne foglalkozz velük :)
41, 42 és 44 évesen szültem a gyerekeinket, tökéletes egészségi állapotban.
20
Nálatok pokoli genetika, rossz étkezési kultúra és nulla sport van, nyilván.
Az én szüleim önellátó, fitt emberek, nyolcvan körül is. Aktív dolgozók.
Itt a hiba a ti készüléketekben van.
Az itt válaszolók 70% -a 19-22 év közötti, akik szerint a 40 éves nő már vásároljon magának koporsót mert közel a vég és különben is ők tették jól csak mert már 18 évesen szültek legalább 2 de inkább 3 gyereket, hogy Józsi eltartsa őket és itt vakarózhassanak a gyk-n...Ne az itt válaszolók véleményére adj.Sok nő vállal 40 évesen gyereket.Ha utána olvasol kb 1%-al nő a beteg gyermekre való esély a kor előrehaladtával.A legtöbb beteg gyermeket meg épp a fiatalabbak szülik, mert sok vizsgálat nekik nem kötelező míg neked már az lesz.
Viszont azzal egyet értek, hogy ne várjatok,ne halogassátok ,mert a termékenységednek tényleg minden perc számít.Sok sikert.
22#aki 60evesen ilyen állapotban van az lehet h már teherbe se tudott volna esni 40évesen.mindenki más..
De nem kell úgy tenni, mintha a kérdező 50-60eves lenne..
Ennyi erővel 36 évesen se szüljön pl a nő.. Mert 54 éves lesz amikor a gyereke 18..egy 54 éves anya is lehet olyan beteges mint egy 65 éves :)
És ki kérdezi meg a gyerekeket? Lehet h a suliban fura másoknak, de a gyerekeknek akiknek idősebbek a szüleik, az a természetes..
"Még az érettségiét se fogod megérni lehet."
Röhejes, hogy egy 58-60 évest már temetnétek.
38
"Még az érettségiét se fogod megérni lehet."
Az lehet, de legalább le fogja tudni írni helyesen ...
"Érettségiét", jézus, gyere le!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!