Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » 42 évesen már gáz első gyereke...

42 évesen már gáz első gyereket vállalni? Most találtam hozzá megfelelő párt.41 vagyok, jövőre tervezzünk.

Figyelt kérdés

2018. okt. 31. 01:26
 71/106 anonim ***** válasza:
41%

69

"Szegénységi bizonyítvány" a tiéd, aki a "sok szempontból nem ideális" célozgató kitétellel indokolja a VÉLEMÉNYÉT, majd passzív agresszívan pampog, ha ezt szóvá teszik. Tipikus :)

2018. nov. 5. 09:11
 72/106 anonim ***** válasza:
68%
67, onnan mert kijelentetted, te már nem szülnél 40 évesen és ide írogatsz a gyerekvállalás kategóriába azon belül is a terhességről szóló részbe. Mit keresnél itt, ha nem lenne aktuális a terhesség téma?
2018. nov. 5. 11:40
 73/106 anonim ***** válasza:
26%

Figyelj 54%-os, én elhiszem, hogy neked roppantul nehezedre esik elfogadni mások véleményét, hisz már nem tudom hányadik kommentedben vergődsz és toporzékolsz itt azon, hogy én másképp merészelek gondolkodni, mint te, de attól ez még továbbra is RÓLAD és nem rólam szegénységi bizonyítvány. ;) Kötekedni a másikkal és ismeretlenül ostobának nevezni.. És akkor még te kéred ki magadnak. Parádés.

És mégis téged mit zavar, hogy szerintem nem ideális már ez a kor a gyerekszüléshez?! Ez épp ugyanúgy egy vélemény, mint az hogy szerinted meg ideális ez a kor is. Akkor meg? Leírtam, hogy szerintem elég kellemetlen tud lenni, mikor a gyereked érettségizik és téged meg 60-61 évesen már a nagyinak néznek. Tény, hogy a beteg babára fiatal(abb) nőnél is megvan az esély, de 40 felett ez még jobban érvényesül, nagyobb az esély rá. Ismerek egy nőt, aki 43 évesen esett teherbe, a gyerek meg downkóros és megmondták, hogy ebben nagyon nagy eséllyel játszott szerepet a kora. Szerintem és akkor megismétlem a kedvedért még1x: SZERINTEM kiszúrás a gyerekkel is és továbbra sem tartom ideálisnak a 40 feletti gyerekvállalást. Nyugodtan köss bele ebbe is. :)

#67: Igen, és? Eleve a gyerekvállalás topikot olvasgattam, úgy akadtam rá a kérdésre, továbbá azt hiszed csak terhes nők és anyukák bújják és bújhatják ezt a fórumot? Továbbra sem értem a "logikádat". Rengeteg topikban fordulnak meg olyan emberek, akiknél nem aktuális a kérdésben szereplő téma, mégis hozzászólnak, mert speciel különösebb megerőltetés nélkül le tudják írni a véleményüket! Ahogy itt is, nem kell agytrösztnek lenni ahhoz, hogy ha valaki véleményeket várva feltesz egy kérdést, akkor én le is írjam, amit gondolok.

2018. nov. 5. 12:36
 74/106 anonim ***** válasza:
71%

73

Nem unod már a hosszú litániáidat? Elég szóakoztató, hogy kisregényt ír az "éredekfeszítő" véleményedről (nem), és megkísérelsz másokat oltogatni.

Egyre nevetségesebbé teszed magad.

2018. nov. 5. 12:48
 75/106 anonim ***** válasza:
38%
És te nem unod még, hogy te kötöttél belém ok nélkül és éppen te próbáltál "oltogatni", plusz annyi az össz fegyvered, hogy ostobának nevezel olyanokat, akik nem értenek egyet veled? Aha, jól van, a nevetségessé tételen te már rég túl vagy, a válaszaimat pedig sem olvasnod nem kötelező, sem reagálnod rá, persze mindezt szigorúan kéretlenül. :) Jellemző, mikor már nem tud az ember másba belekötni, támad mindent, hátha valamelyik bejön. :D
2018. nov. 5. 12:56
 76/106 anonim ***** válasza:
79%
73 nem hiszem azt, hogy csak az olvassa ezt a fórumot aki jelenleg terhes, hanem az is aki csak tervezgeti, vagy van már gyereke.
2018. nov. 5. 17:18
 77/106 anonim ***** válasza:
60%

75

Meddig vívod még ezt az ostoba cicaharcot egyedül?

2018. nov. 5. 18:23
 78/106 anonim ***** válasza:
67%
77 ugyanezt kérdezem én is tőled. (Hisz továbbra sem én kezdtem, hanem te) Meddig tervezel itt toporzekolni kínodban, amiért valaki ellenkező véleményen van, mint te? Vagy talán tartogatsz még valami sértegetést ismeretlenek számára a tarsolyodban az ostobán kívül? Ha nem, akkor nyugodtan leakadhatsz a témáról és rólam is. Keress más elfoglaltságot magadnak.
2018. nov. 5. 21:53
 79/106 anonim ***** válasza:
29%

78

Ismét kérdezem: meddig szórakoztatod még magad azzal, ogy megpróbálsz köpödni egy másik embert, de azt nem veszed észre, hogy egyedül vagy a tyúkóladban? Meddig még?

Sokadszor kérdezem.

2018. nov. 6. 11:33
 80/106 anonim ***** válasza:
64%

79 te szándékosan trollkodsz és játszod az értetlent vagy szimplán csak tényleg ilyen nehéz a felfogásod?

Akkor még egyszer a kedvedért, mert látom egyedül nem megy: leírtam a véleményemet, miszerint ÉN úgy gondolom 40 felett több okból sem ideális szülni, amire a te reakciód, idézem: "Nos, én meg azt gondolom, hogy ostobán szülni "sok szempontból nem ideális". Nem tudom, mi erről a véleményed?"

Ez megvan még? Hogy te OK NÉLKÜL beleállsz másokba és ismeretlenül kritizálod őket? Úgy hogy egyébként a kutya nem szólt hozzád? Valami komplexusod lehet, hogy ennyire pörögsz a témán és mindenáron kötekedni akarsz mással csupán azért, mert van egy más, a tiedtől eltérő véleménye. Ez már iszonyat szánalmas.

Tehát én is megkérdezném újfent: meddig akarsz még kekeckedni a semmi miatt?

Ha ok nélkül köt belém egy hozzád hasonló unatkozó, frusztrált egyed, akkor bizony azt nem hagyom szó nélkül. Ugyanis senkire nézve nem mondtam semmi sértőt, a kérdésre reagáltam, úgy mint sokan mások. És még csak nem is én vagyok az egyetlen, aki szerint nem ideális ez a kor már a gyerekszüléshez.

2018. nov. 6. 12:16

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!