Csak DOHÁNYOS kismamák/anyukák válaszaira lennék kíváncsi! Szülés után hogy tudtatok, illetve mikor kimenni rágyújtani? Hogy kezeltek emiatt benneteket? Milyen sűrűn járhattatok ki, illetve ha veletek volt egy szobában a baba, hogyan oldottátok meg?
Hat en sem dohanyzom. terhesseg elött dohanyoztam, de amikor terveztük a picit egyik naprol a masikra letettem a baba miatt. nem irok rosszat, de gondolom mindenki sejti igy te is a velemenyemet. DE ez a te döntesed es semmi közöm hozza ezert: egyet ertekazzal aki azt irta, hogy inkabb tapszeres legyen a baba, mert akkor nem mergezed, mert sajnos az anyatejbe atjut a nikotin meg a karos anyagok :( Az egyik ismerösöm is vegig cigizte a terhesseget, mondogatta ugyan hogy leszokik, de.... mindegy. Ö szüles elött azert kevesebbett cigizett es szüles utan par napig ö sem gyujtott ra, mert nagyon kimerült. Aztan a korhazban kb a 3ik naptol mar kijart napi 1-2 cigire (ugy ahogy az elöttem valaszolok leirtak) amikor otthon voltak mar a picivel akkor meg a csöpp a szobaban volt az agyban nyitott ajtonal ö meg az elöszobaban szivta a cigit. Valamennyire pozitiv, hogy legalabb ott ahol a kisbaba volt sosem cigizett.
Esöt sem baszogattak a korhazban (szerintem nemelyik helyen nagyivben lesz@rjak, hogy mit csinal vagy nem csinal a kismama, viszont terhesen nagy hassal az utcan jo paran beszoltak neki, amit öszinten meg is ertek, bar en sosem tennek ilyet.
Nem tudok szó nélkül elmenni a téma mellett.
Egy vezető babás havilap munkatársaként dolgozom.
Tedd a szívedre a kezed, minden lehetségeset elkövetsz annak érdekében, hogy egészséges gyermeket hozz a világra?
Szia!
Én csak, azt kívánom Neked, hogy szokj le a cigarettáról sikeresen a babád érdekében!
És, arra ügyelj, hogy ha dohányzól a korházban, ne menj a korterembe cigiszagúan vissza! Nem fognak jószemmel nézni rád a szobatársaid! Persze, ha nem privát szobába mész!
szia!
nem ítéllek el-bár nem is értek egyet. ha az megy,próbálj jó gyenge cigit szívni-pl vogue-az talán kevésbé árt nektek
de: szülés után sztem jó darabig nem nagyon lesz erőd felkelni magadtól,jól fog esni az alvás. akivel egy szobábna voltam,éjjel 1kor szült,reggel 6kor hozták a babáját be,de lőtte jött a nővérke is segített neki kimenni,megfürdeni stb. szóval sztem kb 8órával szülés után tudsz kimenni.
ha császároznak még több az idő. én az első császár után 12 órát alhattam és utána is csak segítséggel tudtam kitámolyogni fürdeni,utána még 2 napig szinte négykézláb jártam,szóval ha netalántán neked is így alakul a szülésed erre számíts.
remélem segítettem.
ha megengedsz még 1-et: ha egyébként szeretnél leszokni,próbáld meg h a kórházba nem viszel cigit. talán az a pár dohánymentes nap elindit a leszokás útján. én drukkolok!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!